Hallands Sjukhus

Vill du växa och utvecklas i din roll som sjuksköterska? Har du intresse av rehabilitering och ortopedi och en naturlig fallenhet att motivera och engagera patienten? Vill du dessutom arbeta i ett glatt och positivt gäng, då har vi tjänsten för dig!

Hos oss ges du möjlighet till individuell utveckling där vi satsar på internutbildningar för våra medarbetare.
 

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss kommer du bland annat arbeta med pre- och postoperativvård där du deltar i alla delarna så som omvårdnad, rehabilitering, planering, rond, läkemedelsadministration, dokumentation, tekniska moment, sårbehandling och mycket mera. Vårt mål är att erbjuda en effektiv vårdkedja vilket innebär ett bra flöde och god kvalitet med patienten i fokus. 

Här arbetar sjuksköterskor och undersköterskor, läkare och paramedicinare i team nära patienten med ett stort patientfokus. Vi försöker få patienten engagerad i sin egen rehabilitering men vi behöver även vara med och stötta upp längs vägen. Ortopedi är vår specialitet, men du kommer också träffa på andra diagnoser som ger möjlighet till en bredare kompetens.

Är du intresserad men inte vet exakt vad vi gör så är du varmt välkommen att höra av dig för att diskutera mer men även komma på studiebesök! Tveka inte på att höra av dig!

Om arbetsplatsen

Ortopedi omfattar behandling av frakturer och andra skador och smärttillstånd på rörelseapparaten. På Ortopedikliniken tar vi hand om akuta trauman dygnet runt men vi utför också planerade operationer som till exempel höft- och knäproteser. Ortopedikliniken i Varberg består av två vårdavdelningar; 3B med planerad verksamhet och 3C med akut verksamhet samt en mottagning. För samtlig personal förläggs helgtjänstgöringen på den akuta avdelningen.

Vi vill att du ska trivas, må bra och utvecklas med oss och därför erbjuder vi stimulerande och meningsfulla arbetsuppgifter, uppmuntrar dig som anställd att ha inflytande och delaktighet i utvecklingsarbetet och erbjuder möjlighet till kompetensutveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av arbete som sjuksköterska på vårdavdelning.

Hos oss är det viktigt att du är nyfiken på nya arbetssätt och nya situationer då den ena dagen aldrig är den andra lik. Därför behöver du kunna bidra konstruktivt till att lösa de utmaningar och prioriteringar du ställs inför varje dag. På vår avdelning arbetar vi med stort patientfokus och det kräver engagemang hos dig både i rollen som sjuksköterska men också i att engagera andra instanser där det behövs. Vidare är du trygg i din yrkesroll och kan arbeta självständigt, med stöd av dina kollegor. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 
Varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Är du intresserad av att vidareutbilda dig inom ortopedi? Då har vi en ledig tjänst, Sök här!

Våra erbjudanden

Förmåner
För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Basår
Hallands sjukhus erbjuder dig som nyutexaminerad sjuksköterska med högst sex månaders erfarenhet ett basår under ditt första år på sjukhuset.

Under året får du bland annat:

  • Kompetensutveckling inom ditt yrkesområde.
  • Handledning där du i grupp reflekterar över din yrkesroll.
  • Erfarenhetsutbyte med andra i samma situation.
  • Möjligheten att göra studiebesök på andra enheter.

Du kommer att få ta del av utbildningstillfällen som är anpassade efter ditt uppdrag som sjuksköterska, Hallands sjukhus i stort och hur du som medarbetare kan utvecklas med oss. Utbildningarna bygger på de sex grunduppdragen för en sjuksköterska och berör ämnen som patientsäkerhet, teamarbete och balans i arbetslivet.

Här kan du läsa mer om Basår för sjuksköterskor

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 80% Region Halland erbjuder dig heltid. Utökning av arbetstiden kan komma att erbjudas vid någon annan arbetsplats.
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/694
Kontakt
  • Malin Malmgren, Avdelningschef , 0340-481040
  • Pia Karlsson, Avdelningschef , 0340-481331
Facklig företrädare
  • För uppgift till facklig företrädare, kontakta HR, 035-131149
Publicerat 2023-05-19
Sista ansökningsdag 2023-06-02

Tillbaka till lediga jobb