Hallands Sjukhus

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på onkologimottagningen i Halmstad erbjuder vi dig ett flexibelt och utvecklande arbete. Du ingår i ett team med läkare, sekreterare och sjuksköterska och möter patienter med cancerdiagnos och dess närstående. Vi erbjuder onkologisk behandling till patienter med bröstcancer, urologisk cancer och GI-cancer. Vi bedriver mottagningsarbete samt erbjuder våra patienter telefonrådgivning. Som sjuksköterska arbetar du som både kontaktsjuksköterska och behandlingssköterska för dina patienter. 

Som vår nya medarbetare får du personlig handledning och en god introduktion för att lära känna verksamheten, organisationen och dina nya kollegor. På kliniken deltar vi i både regionala och nationella nätverk. Hos oss har du alltid möjlighet att lära dig någonting nytt eftersom onkologin är i ständig utveckling. 

Vi tillämpar flextid och du arbetar måndag till fredag och är ledig röda dagar och helger. 

Om arbetsplatsen

Onkologimottagningen tillhör område 3 vi har en enhet i Halmstad och en i Varberg. På enheten arbetar tio behandlingssjuksköterskor. Vi deltar på läkarbesök, på multidisciplinära konferenser och ger onkologiska behandlingar. Det är ett nära och väl inarbetat samarbete mellan sjuksköterskor, onkologer och sekreterare på enheten samt med vår enhet i Varberg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, med några års erfarenhet av yrket och med intresse för onkologisk vård. Det är meriterande om du har en vidareutbildning inom området Onkologi.

Vi tycker bemötande är viktigt och vi vill gärna att du har en fallenhet för att bemöta patienter i olika sinnesstämningar och med olika behov. Att sätta patienten i fokus är självklart och nödvändigt för att vi skall nå ett av verksamhetens mål - nöjda patienter. Som person är du lugn och trygg i din roll. Du är lösningsfokuserad och ser möjligheter istället för problem. Du har också en förmåga att prioritera och fatta egna beslut. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Våra erbjudanden

Förmåner
För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Ny i rollen som sjuksköterska?
Hallands sjukhus erbjuder dig som nyutexaminerad sjuksköterska med högst sex månaders erfarenhet ett basår under ditt första år på sjukhuset.

Under året får du bland annat:

  • Kompetensutveckling inom ditt yrkesområde.
  • Handledning där du i grupp reflekterar över din yrkesroll.
  • Erfarenhetsutbyte med andra i samma situation.
  • Möjligheten att göra studiebesök på andra enheter.

Du kommer att få ta del av utbildningstillfällen som är anpassade efter ditt uppdrag som sjuksköterska, Hallands sjukhus i stort och hur du som medarbetare kan utvecklas med oss. Utbildningarna bygger på de sex grunduppdragen för en sjuksköterska och berör ämnen som patientsäkerhet, teamarbete och balans i arbetslivet.

Här kan du läsa mer om basåret: Region Halland basår

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-08-21
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% eller enligt överenskommelse
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/691
Kontakt
  • Hanna Simonsson, Avdelningschef, 072-4561877
Facklig företrädare
  • Jan-Ove Svensson, Vårdförbundet, 035–139055
Publicerat 2023-05-22
Sista ansökningsdag 2023-06-11

Tillbaka till lediga jobb