Vårdcentralen Kungsbacka

Vi kommer under hösten att starta upp en mottagning där fysioterapeut/sjukgymnast tillsammans med läkare har fokus på motions- och idrottsskador. Därför söker vi nu en medarbetare som brinner lite extra för idrottsmedicin.

Vår kollega har bestämt sig för att testa sina vingar i ett projekt inom Region Halland i syfte att utveckla framtidens journalsystem. Vi söker därför en ny medarbetare med ett arbetssätt som passar för vårt uppdrag i första linjens vård och som tycker att arbetet med träning och rehabilitering av motions- och idrottsskador är inspirerande.

Stämmer denna beskrivning in på dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen

Vi är den största vårdcentralen i Kungsbacka med många härliga människor att arbeta med. Vi är en modern och driven vårdcentral som anpassar oss efter patienternas behov av såväl snabb vård som mer långsiktigt omhändertagande. Vi arbetar gärna i team och som fysioterapeut/sjukgymnast har du förutom arbetsterapeut såväl läkare som sjuksköterska och psykosocialmottagning att samverka med för att kunna utföra en personcentrerad vård. Förutom arbete på vår drop in för motions- och idrottsskador, kommer du också vara på vår vanliga fysioterapi-/sjukgymnast-mottagning för behandlingar och bedömningar.

Om du har erfarenhet av mottagningsarbete på vårdcentral är det som sagt en stor fördel, men det är framför allt din personlighet och driv som kan bli avgörande i rekryteringen. Vi behöver någon som brinner för primärvård! En person som känner sig bekväm med distansbesök via telefon, chatt och video och som upplever det stimulerande med en mottagning med snabba korta besök.

Utbildning inom MDT, OMT, OMI eller idrottsmedicin är meriterande. I Kungsbacka kommun finns många idrottsföreningar och en aktiv befolkning i alla åldrar vilket gör att träning som behandling, såväl i grupp som individuellt anpassat, är en viktig kugge i vår verksamhet

Vilka är vi? Jo vi har cirka 13 700 listade patienter och ett arbetslag som många trivs i. Det är en god laganda och sällan långt till skratt.

I vår verksamhet ska patienten få erfara våra mål:

  • Hos oss är du alltid välkommen
  • Tillsammans hjälper vi dig till ett friskare liv
  • Att välja oss ska vara enkelt

Med dessa mål för ögonen formar vi framtidens vård tillsammans för våra listade patienter. Om du tycker detta låter spännande och har en passande erfarenhet så är du välkommen att söka tjänsten!

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/677
Kontakt
  • Teresa da Silva, avdelningschef, 0761-130250
  • Emma Krantz, Verksamhetschef, 0728-539269
Facklig företrädare
  • Morgan Svensson, Fysioterapeuterna, 0300-565097
Publicerat 2023-05-17
Sista ansökningsdag 2023-06-16

Tillbaka till lediga jobb