Närsjukvården Halland

Vill du få möjlighet att prova på hur det är att arbeta inom primärvården? Kanske är det här din framtid som läkare kommer att vara! Vi söker nu en underläkare för en visstidsanställning på sex månader, med möjlighet till förlängning. Tillträde snarast.

Om arbetet och oss

Som läkare erbjuds du ett varierat arbete på vårdcentralens läkarmottagning med både planerade och akuta patienter. Du kommer att ha stöd och handledning i god omfattning av våra specialistläkare.

Vi har läkar- och distriktssköterskemottagning, provtagning, sjukgymnastik, arbetsterapi, psykolog, BVC, specialistmottagningar för astma/KOL, diabetes och rökavvänjning på vårdcentralen.

Vi på Vårdcentralen Getinge driver ett tätt samarbete med systervårdcentralen Bäckagård där vårdcentralerna delar arbetssätt och värderingar och strävar kontinuerligt mot att utveckla samarbetsvinster. Getinge är en vårdcentral på landsorten och Bäckagård ligger lite i utkanten av Halmstads centrum.

Vi har förmånen att ha nära samarbete med vår FoU-enhet samt TILMA som arbetar med läkemedelsberoende. Vårdcentralen Getinge har också en filial i Harplinge där vi tre dagar i veckan har verksamhet. 

Vårdcentralerna erbjuder en trivsam och familjär stämning där alla i teamet hjälps åt. Vi jobbar tillsammans för patientens hälsa och du bidrar till att patienten upplever det enkelt och välkomnande i sina kontakter med oss.

Om dig

Du som söker är underläkare före eller efter AT/BT. Har du tidigare erfarenhet av att ha arbetat i primärvård eller har erfarenhet av andra närliggande arbetsområden är det önskvärt, men inget krav. Vi tror att du som söker är intresserad av bredden av specialistområdet allmänmedicin och kan tänka dig en framtid inom primärvården.

Då du arbetar i ständig dialog med patienter, anhöriga, kollegor och andra verksamheter är det ett krav att du har mycket goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift (C1 nivå). Du är flexibel i ditt sätt att arbeta och har god förmåga att samarbeta med samtliga yrkesroller. 

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


Varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete.
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% eller enligt överenskommelse.
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/657
Kontakt
  • Kiki Broholm, verksamhetschef, 073-5737281
  • Linda Larsson, avdelningschef, 0720-848369
Facklig företrädare
  • Ann-Helén von Braun, Hallands läkarförening, 035-131000(vxl)
Publicerat 2023-05-29
Sista ansökningsdag 2023-06-11

Tillbaka till lediga jobb