Hallands Sjukhus

Som specialistsjuksköterska hos oss kommer du att arbeta i team och välkomnas av ett arbetslag som präglas av engagemang, nyfikenhet och inte minst värme och omtanke. Låter detta som något för dig är du varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Ortopedimottagningens verksamhet består av traditionell mottagning, gips- och sårbehandlingar samt en mottagningsoperation. På operationssalen utförs planerade och i viss mån akuta mindre ingrepp i lokalbedövning. Verksamheten bedrivs dagtid, måndag till fredag och som operationssjuksköterska kommer du att utgöra en nyckelfunktion. Du är en av de som tillsammans med kollega ansvarar för arbetet pre-, per- och postoperativt. Teamet består i helhet av läkare, operationssjuksköterska, sjuksköterska och undersköterska.

Här hos oss arbetar du i en mindre enhet där du kan påverka och vara delaktig i att uppnå verksamhetens mål och med flertal varierande arbetsuppgifter som ger omväxling i vardagen. Du har också möjlighet att bredda din kompetens för att stötta upp i fler delar på mottagningen ifall intresse finns.

Vi erbjuder dig ett personligt introduktionsprogram baserat på dina tidigare erfarenheter.

Vi söker nu en operationssjuksköterska för tillsvidareanställning. Möjlighet till timanställning finns och då kommer du att främst arbeta på mottagningsoperation. Du är välkommen att höra av dig och komma på studiebesök för att få en bättre bild. Ange i ansökningsförfarandet vilken av tjänsterna du är intresserad av. 

Om arbetsplatsen

Ortopedikliniken vid Hallands sjukhus har verksamhet i Varberg och Halmstad.

Enheten Varberg består av två vårdavdelningar samt en mottagning. Vid mottagningen tjänstgör läkare, operationssjuksköterska, sjuksköterskor, undersköterskor, gipstekniker samt administrativ personal tillsammans i ett nära team.

Förutom den vanliga mottagningsverksamheten med ny- och återbesök görs även gipsningar, sjukvårdande behandlingar och cirka 600 mindre polikliniska operationer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård. Vana vid arbete inom ortopedi och mottagningsverksamhet är meriterande.

För att du ska trivas hos oss ser vi att du som person är strukturerad, trygg och stabil med ett positivt förhållningssätt. Du har god samarbetsförmåga och är flexibel i ditt sätt att arbeta. Det är viktigt för oss att du har hög arbetsmoral, kan ta egna initiativ och har förmåga att se helheten. Du har en god förmåga att lyssna, kommunicera och samarbeta med kollegor. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80-100%
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/638
Kontakt
  • Pia Karlsson, Avdelningschef, 0708-791331
Facklig företrädare
  • Marita Andersson, Vårdförbundet, Marita.S.Andersson@regionhalland.se
Publicerat 2023-05-05
Sista ansökningsdag 2023-05-28

Tillbaka till lediga jobb