Kultur o skola

Nu ska några utav våra nuvarande kollegor vara tjänstlediga och vi söker nu dig som vill bli en del av vårt team. Tycker du om att arbeta med mat, service och människor? Då har vi tjänsten för dig! 

Arbetsuppgifter

Här arbetar du med flera olika arbetsuppgifter inom kök såsom salladsberedning, servering, varumottagning, disk och städ. Arbetet är varierande eftersom vi serverar mat både till våra deltagare och kurs- och konferensgäster. Arbetstiden består av ett fyraveckorsschema med tjänstgöring var fjärde helg.

Tjänsten som utlyses är ett vikariat på 9 månader med möjlighet till förlängning. 

Om arbetsplatsen

Region Halland är huvudman för tre skolor; Katrinebergs folkhögskola, Löftadalens folkhögskola och Munkagårdsgymnasiet.

Katrinebergs folkhögskola är beläget i det natursköna samhället Vessigebro,10 km nordost om Falkenberg. Skolan har ett brett utbud av olika utbildningar inom bland annat film, hälsa, idrott, konst och skådespeleri. Det finns även möjlighet att förbereda sig för högre studier eller att komplettera tidigare betyg. Här skapar de studerande viktiga verktyg för att förverkliga sina framtidsplaner och bli klokare på sig själva, livet och omvärlden. Många av de studerande bor på skolans internat, vilket både skapar en social gemenskap och gör folkhögskoletiden till en unik upplevelse.

Förutom kurser och utbildningar så bedriver Katrinebergs folkhögskola även konferensverksamhet och ett Bed and breakfast. I matsalen serveras frukost, fika, lunch och middag både till studerande, gäster och personal.

Kvalifikationer

Vi söker dig som tycker om att arbeta med mat, service och människor. Vi ser gärna att du har restaurangutbildning på gymnasienivå och/eller flerårig erfarenhet av köksarbete.

Som person är du ansvarstagande, initiativrik, flexibel, har lätt för att arbeta i team samt brinner för en hög servicenivå. Eftersom det dagliga arbetet innebär att du träffar deltagare, gäster och kollegor som, liksom du, är en del av folkhögskolemiljön, ställs krav på god serviceanda och social förmåga.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval, vilket innebär att du kan komma att bli kallad på intervju innan sista ansökningsdag.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-08-07
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Falkenberg, Vessigebro
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/578
Kontakt
  • Eva Olsson, Avdelningschef, 0346-57517
Facklig företrädare
  • Mats Persson, Kommunal, 0346-54508
Publicerat 2023-04-24
Sista ansökningsdag 2023-05-14

Tillbaka till lediga jobb