Vuxenpsykiatrin Halland

Söker du en arbetsplats med omväxlande psykologarbete? Uppskattar du att jobba i en utvecklingsorienterad verksamhet? Vi söker nu en psykolog till vår arbetsgrupp. Bara ett stenkast från Falkenbergs tågstation hittar du vår mottagning i nya fräscha lokaler! Välkommen att söka!

Arbetsuppgifter

Som psykolog på Vuxenpsykiatrimottagningen Falkenberg ingår du i ett av våra team. Här blir du en del av en psykologgrupp med regelbundna yrkesmöten och handledning.

Arbetet på mottagningen kräver förmåga till självständigt arbete såväl som att kunna arbeta i team. Till arbetsuppgifterna hör diagnostiska bedömningar, utredningar, nybesök, samt bedriva psykologiskt behandlingsarbete med patienter i specialistpsykiatrins målgrupp.

Om arbetsplatsen

Vuxenpsykiatrimottagningen (VPM) i Falkenberg är en specialistpsykiatrisk mottagning med cirka 30 medarbetare som arbetar i tvärprofessionella team, i samarbete med såväl heldygnsvård som närsjukvård.

I teamen ingår läkare, psykologer, socionomer, sjuksköterskor, skötare och arbetsterapeut. Målgruppen är personer över 18 år med svåra depressions- och ångesttillstånd, bipolärt tillstånd, personlighetsstörning, autismspektrumtillstånd, ADHD, psykotiska tillstånd, traumatisering och suicidalitet. 

Vi eftersträvar en bredd i behandlingsutbudet och bedriver psykodynamisk psykoterapi, kognitiv beteendeterapi, interpersonell terapi, affektfokuserad terapi med möjlighet till handledning. Övriga psykologer som jobbar här arbetar med olika metoder som till exempel PDT KBT EMDR affekt fokuserad behandling, Prolonged Exposure. Du kommer alltså att ingå i en psykologgrupp där vi välkomnar mångfald och bredd samt jobbar tillsammans med övriga professioner i god anda med patientens bästa i fokus. Som psykolog på vår mottagning arbetar du både med gruppbehandling, har enskild psykoterapi och gör neuropsykiatriska utredningar. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog, gärna med bred kompetens inom psykologiskt utrednings- och behandlingsarbete. Erfarenhet av arbete inom specialistpsykiatri är önskvärt. Vidareutbildning t.ex. leg. psykoterapeut eller specialistkompetens är meriterande.

Du som söker är ambitiös och professionell i din yrkesroll och har patientens behov i tydligt i fokus för ditt arbete. Vi vill att du värderar det kollegiala samarbetet då det är en självklarhet för oss eftersom vi arbetar tätt i våra professioner. Vidare visar du på en förståelse av helhetsperspektivet i ditt arbete. Du engagerar dig i förbättringsarbeten och tar ansvar för att utveckla verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-03-01 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Falkenberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/340
Kontakt
  • Sabina Altnäs, Avdelningschef, 0346-56087
  • Birgitta Wahlgren, 0346-56188
Facklig företrädare
  • Rebecka Vahlström, Psykologförbundet, 0340-481871
Publicerat 2023-03-24
Sista ansökningsdag 2023-04-16

Tillbaka till lediga jobb