Region Halland

Framtidskraft är Region Hallands särskilda satsning för dig som är ung och vill sommarjobba!

Region Halland strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla oavsett kön, könsöverskridande identitet, religion/annan trosuppfattning, etnicitet, funktionsnedsättning, ålder eller sexuell läggning. 

Du som är mellan 16-19 år (du måste ha fyllt 16 år när sommarjobbet startar) kan i sommar söka sommarjobb som Framtidskraft- en möjlighet till sommarjobb i någon av våra verksamheter.

Sommarjobben som Framtidskraft finns bl.a. vid sjukhus och vårdcentraler, tandvård, inom administration och serviceverksamhet, kultur och skola. När du söker plats uppger du om du i första hand vill jobba i Halmstad, Falkenberg, Varberg eller Kungsbacka.

Arbetet sker under handledning och kan till exempel innebära att du hjälper till med olika saker i verksamheten. På en vårdavdelning kan det handla om att utföra småärenden för patienter och personal, prata och promenera med patienter, servera fika och dela ut mat. Det kan också innebära mer administrativa arbetsuppgifter som exempelvis arkivering, kassaarbete och posthantering.

Sommarjobbet omfattar totalt 120 till 160 timmar som kan fördelas på tre till sex veckor, beroende på vad som passar den aktuella verksamheten.

Du som söker är mellan 16-19 år (du måste ha fyllt 16 år när sommarjobbet startar).

Så söker du sommarjobb som Framtidskraft 2023:
Om du vill söka sommarjobb som Framtidskraft måste du senast den 31 mars skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg. Där fyller du enkelt i dina personuppgifter och anger dina önskemål genom att svara på våra frågor.

Om du blir erbjuden en plats i sommar kommer du att få detta erbjudande på telefon eller mail under april. För att få platsen måste du svara på erbjudandet innan ett visst datum. För att inte missa ett eventuellt erbjudande är det viktigt att du håller koll på den mailadress resp. mobilnummer du har uppgett i din ansökan. Glöm inte att meddela oss ifall du har ändrat mailadress eller mobilnummer! Vi kan tyvärr inte erbjuda Framtidskraft till alla som är intresserade. Vid urvalen kommer vi att prioritera de som tidigare inte har varit anställda som Framtidskraft inom Region Halland.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Sommar 2023
Löneform Timlön
Sysselsättningsgrad 120 till 160 timmar fördelas på tre till sex veckor.
Ort Halmstad, Falkenberg, Varberg, Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/329
Kontakt
  • Åsa Daugaard, samordnare Framtidskraft, 073-3875503
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare nås via växeln., 035-131000
Publicerat 2023-03-06
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Tillbaka till lediga jobb