Hallands sjukhus

Arbetsuppgifter

Vi söker en undersköterska för nattjänstgöring på avdelning 10, gynekologi. Rollen innebär varierande arbetsuppgifter; bl.a. arbetar vi med omvårdnad av våra patienter för planerad och akut vård, vi assisterar läkare vid undersökningar och behandlingar, vi ger pre- och postoperativ omvårdnad samt palliativ vård. Vi arbetar tätt tillsammans med BB under natten för att säkerställa bästa möjliga vård.

Tjänsten är innefattar nattjänstgöring samt helgtjänstgöring 2 av 5 helger.

Om arbetsplatsen

Avdelning 10 består av fem gynekologiska slutenvårdsplatser samt tre dagvårdsplatser. Dessutom finns vår gynekologiska mottagningsverksamhet på samma plan vilket är en stor fördel och underlättar både för patienter och personal. Samarbete sker också med Kvinnokliniken vid sjukhuset i Varberg då vi är en gemensam klinik.

Om dig

Till denna tjänst söker vi dig som är utbildad undersköterska, med akutsjukvård i din utbildning. Det är meriterande med erfarenhet inom yrket, gärna inom sjukhuset.

Du har erfarenhet av att arbeta med RETTS (News kontroller) samt provtagning (kapillär/venös). Vidare behöver du också ha kunskaper i KAD-sättning och urintappning. Vi ser även att du har goda kunskaper kring preventiv omvårdnad inom riskområde hud, trycksår, fall och nutrition. Har du tidigare erfarenhet av gynekologisk vård ser vi detta som meriterande. Det är positivt om du har erfarenhet av att arbeta i journalsystemet VAS.

För att lyckas och trivas i denna roll är det ett måste att du har en hög samarbetsförmåga då du samverkar med olika professioner och kollegor, inom det egna teamet såväl som utanför. Du är serviceinriktad, tar ansvar för din uppgift och har patienten i fokus. Vidare är du flexibel, empatisk och trivs med nattarbete!

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Övrig Information

Arbetstider 
På Hallands sjukhus arbetar vi gemensamt med att bemanna den verksamhet som är nödvändig dygnet runt. Det innebär att en del av arbetstiden kan förläggas på kvällar och helger. 

Skyddad yrkestitel 
Från och med 1 juli 2023 är Undersköterska en skyddad yrkestitel. Här kan du läsa mer om vad det innebär: Undersköterska blir en skyddad yrkestitel 1 juli 2023 - Legitimation (socialstyrelsen.se) 

Förmåner 
För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete. 
Läs gärna mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd här

Basmånader 
Region Halland erbjuder dig som undersköterska eller skötare möjligheten att gå vårt skräddarsydda introduktionsprogram – Basmånader för undersköterskor och skötare. Basmånaderna är för dig som påbörjat en tillsvidareanställning hos oss eller ett vikariat som är längre än sex månader. Under basmånaderna får du möjligheten att: 

  • snabbt kunna komma in i arbetet 
  • utveckla kompetensen inom ditt yrkesområde 
  • få verksamhetsnära stöd 
  • få inblick i hur yrkesrollen hänger ihop med Region Halland som organisation 

Här kan du läsa mer om basmånaderna på Region Halland. 

Länken för poddavsnittet om USK på HS hittar du här.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Augusti 2024.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/592
Kontakt
  • Sevdije Zekaj, Avdelningschef, 035-136636
Facklig företrädare
  • Ulrika Danielsson, Kommunal , 035-131466
Publicerat 2024-05-24
Sista ansökningsdag 2024-06-07

Tillbaka till lediga jobb