Ambulans, diagnostik och hälsa, Hälsa och funktionsstöd

Vill du arbeta i team och få ett riktigt intressant jobb där du gör skillnad?

Om arbetet och oss

På Habiliteringen kommer du att arbeta i team tillsammans med arbetsterapeut, kurator, logoped, psykolog, sjuksköterska, specialpedagog, sekreterare och läkare. Arbetsuppgifterna består av bedömning och behandling av barn och ungdomar med medfödda eller tidigt förvärvade funktionsnedsättningar t ex rörelsenedsättning, autism och intellektuell funktionsnedsättning. Du kommer att samarbeta med, ge information och rådgivning till föräldrar, skolpersonal och övriga i barnets nätverk.

Habiliteringens uppdrag är att bidra till att personer med olika funktionsnedsättningar ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt, oavsett förutsättningar. Det är ett jobb med stor variation som innebär eget ansvar men också nära samarbete med dina teamkollegor. 

Habiliteringen i Falkenberg-Varberg är en av tre enheter i Halland som ger habiliterande insatser till barn, unga och vuxna med olika former av funktionsnedsättningar. Avdelningen är indelad i tre team varav två arbetar med barn upp till 18 år och ett med vuxna från 18 år. Detta vikariat innefattar mestadels arbete mot barnverksamheten och du kommer att vara placerad i Falkenberg.

Vi erbjuder ett vikariat på 6 månader eller enligt överenskommelse.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast eller som snart är färdigutbildad och legitimerad. Erfarenhet av arbete inom habiliteringsverksamhet är meriterande.

Du har ett genuint intresse av att arbeta med människor och har lätt för att skapa relationer och nätverk. Vidare har du god förmåga att samverka med andra yrkesgrupper och är öppen för arbete med förbättringar av verksamheten. Vi ser att du med engagemang vill vara med och bidra med dina kunskaper till att utveckla vårt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du har goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift. Då vi har besök även utanför mottagningen krävs B-körkort. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför eventuell anställning görs alltid kontroll i belastnings- och misstankeregistret. Vänligen medta ett aktuellt utdrag till ev. intervjutillfälle. 

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och intervjuer, vilket innebär att du kan komma att kallas på intervju innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 240601 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Falkenberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/416
Kontakt
  • Julia Wramling, Avdelningschef, 0766957442
Facklig företrädare
  • Elna Björksell SACO, 035-134187
Publicerat 2024-04-08
Sista ansökningsdag 2024-04-28

Tillbaka till lediga jobb