Hallands Sjukhus


I Region Halland arbetar nu många av våra medarbetare med införandet av ett nytt journalsystem, FVIS. Därför stärker vi upp vårt team med fler medicinska sekreterare och nu söker vi en ny kollega till sekretariatet inom Dagoperation.

Som medicinsk sekreterare hos oss gör du skillnad för andra människor varje dag. Här finns utmanande arbetsuppgifter och du har stora möjligheter att utvecklas i ditt yrke och som person!

Om arbetet

Tjänsten är i kombination med ett IT-uppdrag där du bland annat kommer att arbeta med att administrera behörigheter till personal i olika system, uppdatera HAK och beställa IT-relaterade material. Du ska hålla dig väl uppdaterad samt informera personal om nya rutiner kring system.

Hos oss har du möjlighet att utvecklas, arbeta flexibelt och till viss del hemifrån. Här har du en god variation av roliga och intressanta arbetsuppgifter som ger omväxling i vardagen. Här får du även möjligheten att utvecklas ytterligare inom andra specialiteter utifrån ditt intresse.

Du är en viktig del i vårdprocessen och oavsett om du har lite eller mycket erfarenhet som medicinsk sekreterare så ska du få komma in i arbetet på ett tryggt sätt. Vi ger dig en individuell introduktion baserad på din erfarenhet och kunskap och du får en utsedd mentor. Du kommer att hamna i ett tryggt gäng med kollegor som finns här för alla dina frågor, här arbetar vi tätt tillsammans.

Hos oss arbetar du dagtid, måndag – fredag. Vi kan erbjuda dig en hybrid arbetsplats där vi erbjuder flexibilitet med möjlighet att kombinera arbete ute i verksamheten med att arbeta hemifrån 1–2 dagar i veckan, när verksamheten tillåter. Du får goda möjligheter att utvecklas i din roll som medicinsk sekreterare.

 

Om arbetsplatsen

Vårdadministrativa enheten, område 3 Hallands sjukhus, är ett eget verksamhetsområde och har uppdraget att ge administrativt stöd och service till områdets kliniker som är kirurgikliniken, operations- och intensivvårdsklinikerna, ortopedikliniken, urologikliniken samt onkologi- och palliativmedicinkliniken. Den sammanhållna organisationen för medicinska sekreterare möjliggör ett flexibelt arbetssätt där våra fokusområden är journaldokumentation, IT-stöd och administrativt stöd till vårdens processer. Inom vår verksamhet arbetar cirka 80 medarbetare.

Hallands sjukhus genomför en omfattande kompetensomställning av alla medicinska sekreterare som syftar till ökad kompetens för våra medarbetare i den digitala omställningen.


Om dig

Vi söker dig som är ansvarstagande, uppskattar variation och tycker om att vara i förändring. Du är utbildad medicinsk sekreterare, har goda kunskaper i det svenska språket och kan uttrycka dig väl både skriftligt och muntligt. Du har god datorvana och du gillar och har fallenhet för att hantera många arbetsuppgifter samtidigt. Du har även förmåga att planera och prioritera i det dagliga arbetet. Du kan arbeta både självständigt och i team och du bidrar till en god stämning i teamet. Du är en stabil person som är utpräglat serviceinriktad, lyhörd och noggrann. Vi ser engagemang, initiativtagande och flexibilitet som viktiga egenskaper. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

 

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast eller enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/715
Kontakt
  • Linda Nätblom-Ljungberg, Avdelningschef, 073–8502529
Facklig företrädare
  • Slavica Olander, Vision, 0340-481000(vxl)
Publicerat 2023-05-25
Sista ansökningsdag 2023-06-23

Tillbaka till lediga jobb