Region Halland, Hjälpmedelscentrum Halland

Arbetsuppgifter

Ditt arbete som verksamhetscontroller hos oss innebär att arbeta med kalkyler och prissättning av Hjälpmedelscentrums produkter. I arbetet ingår också att stötta i arbetet med vår verksamhetsplan, nyckeltal samt att aktivt bidra till Hjälpmedelscentrums förändrings- och utvecklingsarbete. I din roll kommer du även att arbeta nära många funktioner inom verksamheten såsom inköp, utvecklare och de olika avdelningarnas samordnare samt med förvaltningens ekonomifunktion.

Du rapporterar till avdelningschef Verksamhetsstöd och blir ett nära stöd till Hjälpmedelscentrums ledning.

Då detta är en ny tjänst hos oss så har du stora möjligheter att kunna påverka arbetets upplägg beroende på dina kvalifikationer och bakgrund.

Om arbetsplatsen

Hjälpmedelscentrum (HMC) består av cirka 100 medarbetare. Vi är en intäktsfinansierad verksamhet som hyr ut och säljer hjälpmedel till våra kunder; de sex halländska kommunerna och Region Halland. HMC arbetar länsövergripande med utbildning/information, konsultation, inköp, lagerhållning samt teknisk service av dessa hjälpmedel. Vi finns i Kungsbacka och Varberg med huvudkontor vid vår produktionsanläggning i Kistinge industriområde i Halmstad.

Du kommer att tillhöra Verksamhetsstöd som är den avdelning på HMC som tillhandahåller administrativt stöd till intern personal. Vi har även mycket kontakt med både kunder och brukare. Inom avdelningen arbetar administrativ personal med olika inriktningar, såsom kundservice, inköp och IT.

Kvalifikationer

För tjänsten ser vi att du har en lämplig högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet som arbetsgivaren finner lämplig. 

För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du har förmågan att se helheten såväl som specifika delar och behov. Som person är du ansvarstagande, självgående och gillar att ta egna initiativ. Du är också strukturerad och trivs med att arbeta under stor frihet. Du uppskattar att planera och organisera ditt arbete, samt har förmågan att prioritera utifrån förändrade förhållanden.

Tjänsten innebär uppföljning och utveckling av nyckeltal, uppsatta mål och resultat och det är viktigt att du kan presentera dessa på ett lättförståeligt sätt.
 
Då rollen innebär många interna kontaktytor, vill vi att du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer. Du behöver ha goda kunskaper inom Excel eller motsvarande kalkylprogram samt behärskar svenska i tal och skrift. VI kommer lägga stor vikt på personlig lämplighet. B-körkort krävs. Vi söker dig som har en positiv inställning och bidrar till en god stämning på arbetsplatsen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/659
Kontakt
  • Henrik Lindstedt, Avdelningschef, 0725-264350
Facklig företrädare
  • Slavica Olander, Vision, 0340-481000(vxl)
  • Dragica Grahovac, Saco, 0733-021543
Publicerat 2023-05-24
Sista ansökningsdag 2023-06-05

Tillbaka till lediga jobb