Vårdcentralen Halland

Är du en legitimerad sjuksköterska eller distriktssköterska som trivs med att arbeta såväl självständigt som i team? En av våra sjuksköterskor ska vidareutbilda sig och vi söker därför en ersättare. Välkommen till oss på Vårdcentralen Vallås!

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska kommer du få arbeta på läkarmottagningen. Arbetet på läkarmottagningen består av telefonrådgivning, tidsbokning samt planerat och akut mottagningsarbete. Du kommer dessutom att utföra bedömning och egenvårdsrådgivning till patienter som söker planerat och akut.

Som distriktsköterska arbetar du med egen mottagning där du självständigt bedömer och behandlar patienter. Det finns även möjlighet att arbeta med Astma/KOL-mottagning.

Tjänsten är ett vikariat till och med december 2024 med ev. möjlighet till förlängning, start enligt överenskommelse.

Om arbetsplatsen

Vi som arbetar på Vårdcentralen Vallås är ett positivt gäng som trivs tillsammans och är stolta över det goda samarbetet mellan våra olika professioner. Vi är nyfikna och vågar prova nya idéer. Vi arbetar med fokus på att varje patientmöte är unikt och ska bli det bästa.

Vårdcentralen Vallås har cirka 6 500 listade patienter. Vi har läkarmottagning med specialistläkare i allmänmedicin, barnavårdscentral, distriktssköterskemottagning och vaccinationsmottagning. På vårdcentralen finns även sjukgymnast, arbetsterapeut, kurator och psykolog. Ett äldreboende i området är knutet till vårdcentralen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska/distriktssköterska. Tidigare erfarenhet av arbete i primärvård och/eller erfarenhet av triagering är meriterande.

Du har patienten i fokus och är bekväm med att arbeta såväl självständigt som i team. Du är noggrann i ditt arbete och har förmåga till flexibilitet. Viktigt är också att du bidrar till en god stämning i arbetsgruppen och har ett gott och professionellt bemötande gentemot dina kollegor och de som besöker vårdcentralen. Vi ser även att du har en positiv inställning till utvecklingsarbete. Goda kunskaper i det svenska språket förutsätts, likaså goda datorkunskaper. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%, tjänstgöringsgrad kan diskuteras.
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/624
Kontakt
  • Regina Laumann, Verksamhetschef, 072-0858536
Facklig företrädare
  • Emmy Gainok, Vårdförbundet, 035-134565
Publicerat 2023-05-03
Sista ansökningsdag 2023-06-04

Tillbaka till lediga jobb