Vårdcentralen Halland

Är du arbetsterapeut och vill arbeta inom Närsjukvården i en roll där du har stora möjligheter att påverka din egen arbetssituation och driva utveckling tillsammans med kollegor?

Rollen innebär både självständigt arbete och arbete i team med andra professioner, där vi har fokus på arbetsglädje och gemenskap! Vi kan erbjuda ett stimulerande, omväxlande och utvecklande arbete med eget ansvar. Vi ser teamarbete som en självklarhet för att kunna möta vårdbehovet hos våra patienter. Hos oss har vi goda möjligheter till utbildning och kompetensutveckling. 

Arbetsuppgifter

Som arbetsterapeut hos oss kommer du att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter inom primärvården, vilket bl.a. innebär självständiga bedömningar och behandlingar av patienter med handbesvär, kognitiva utredningar, hjälpmedelsförskrivning och intyg för bostadsanpassning. Rehabilitering innehåller kompensatoriska åtgärder i form av hjälpmedel, hjälpinsatser och miljöanpassning som syftar till att nå de mål som formuleras tillsammans med patienten med fokus på aktivitetshälsa.

Behandling bedrivs både individuellt och i grupp och vi möter människor i alla åldrar. Vi träffar våra patienter på såväl mottagning som i hemmiljön.
 

Om arbetsplatsen

Vårdcentralen Håsten, som ligger centralt i Varberg, har cirka 7200 listade patienter och cirka 30 medarbetare. Vi har såväl akut som planerad verksamhet till läkare, fysioterapeut, kurator, psykolog och distriktssköterska/sjuksköterska. Vi har flera olika mottagningar med specialistutbildad personal: astma/KOL-mottagning, BVC, diabetesmottagning, fysioterapimottagning, kuratorsmottagning m.m.

Det är en trivsam arbetsplats i fräscha lokaler där man hör många glada skratt och där alla kompetenser finns väl samlade. Vi är utbildningsinriktade och tar emot såväl sköterske-, sekreterar- och läkarstuderande samt AT- och ST-läkare.

Som arbetsterapeut hos oss kommer du mötas av ett gott gäng som är vana vid att arbeta i team. Vi lägger stort fokus på samarbete och teamkänsla och försöker ständigt vara nytänkande i det vi företar oss. Vi tar väl hand om varandra och vi tycker också det är roligt att lära känna nya kollegor som tillför vår verksamhet nya idéer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Det är en fördel om du har några års erfarenhet av yrket och gärna erfarenhet av att jobba på vårdcentral.

Som person är du engagerad och har lätt för att samarbeta. Du har god initiativförmåga och är flexibel i ditt arbetssätt. Vi ser också att du har ett intresse av att vilja vara med och utveckla vår verksamhet. Du har goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift samt goda datorkunskaper. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!
 

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80%. Region Halland erbjuder dig heltid. Utökning av arbetstiden kan komma att erbjudas vid någon annan arbetsplats.
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/622
Kontakt
  • Paula Bertilsson, Verksamhetschef, 0340-482019
Facklig företrädare
  • Pia Nilsson, Saco, 0340-482020
Publicerat 2023-05-10
Sista ansökningsdag 2023-05-28

Tillbaka till lediga jobb