Hallands Sjukhus

Vill du arbeta på en arbetsplats som erbjuder omväxlande arbetsuppgifter, ett intressant och utvecklande arbete, god arbetsgemenskap och god stämning? Här arbetar vi i en positiv anda där teamarbete och utveckling av verksamheten är naturliga inslag. Vi söker nu tandsköterskor till vår avdelning inom Steril och Röntgen (sjukhustandvård).

Din roll hos oss

Som tandsköterska på Specialisttandvården Halmstad arbetar du tillsammans med tandsköterskor, tandhygienister och tandläkare inom våra olika specialiteter. Vi har nu behov av två tandsköterskor som ska arbeta inom sterilenheten och röntgenavdelningen.

I vårt team på sterilenheten kommer du arbeta med rengöring, desinfektion, sterilisering och leverans av desinfekterat och sterilt gods till både mottagning och operationsenhet. På avdelningen arbetar ett team på 3 heltidstjänster samt en halvtidstjänst.

Röntgenavdelningen på Specialisttandvården har 2 labb som är utrustade med panorama, kefalostat intraorala röntgen samt ett CBCT labb. Här arbetar man både enskilt och i samarbete med kollegor beroende på uppgiftens art samt patientens behov. Röntgen teamet består av 2 heltidstjänster och 1 halvtidstjänst.

Vi arbetar tätt ihop och tillsammans planerar och strukturerar vi upp våra arbetsuppgifter. Våra lokaler ligger i anslutning till den operativa verksamheten. Vi har nära kontakt med de vårdgivande teamen och här finns goda förutsättningar till dialog och kunskapsöverföring.

Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov och vi arbetar inom ett brett behandlingspanorama. Remisser kommer från både allmäntandvård och specialister samt privata kliniker.

Vi erbjuder ett intressant och utvecklande arbete, god arbetsgemenskap och god stämning. Vi arbetar i en positiv anda där teamarbete och utveckling av verksamheten är naturliga inslag. För att verksamheten hos oss ska flyta på effektivt har vi som mål att alla skall kunna arbeta inom fler ämnesområden. Administrativt arbete ingår i tjänsten.

Placeringsort i Halmstad.

Vilka är vi?

Specialisttandvården har ett länsövergripande ansvar med verksamhet vid sjukhusen i Halmstad och Varberg. Vi bedriver behandling av patienter remitterade till oss från övriga verksamheter inom sjukhuset samt från privata och offentliga vårdgivare. På specialisttandvården bedrivs specialistutbildning och efterutbildning av tandläkare samt utbildning för tandhygienister och tandsköterskor. Forskning och utveckling ses som en viktig del av verksamheten.

På kliniken i Halmstad finns sexton behandlingsrum, fyra operationssalar, en särskild enhet för käk- och ansiktsröntgen med fem lab, sterilenhet, reception. Patientadministrationen sker i VAS och Carita.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tandsköterskeexamen och gärna några års yrkeserfarenhet.

Du har hög vårdhygienisk medvetenhet och det är en fördel om du även är tekniskt intresserad. Du har god samarbetsförmåga, god kommunikationsförmåga, är lösningsorienterad och bemöter patienter på ett lyhört och professionellt sätt. Du tänker i termer av förbättringar och ser möjligheter i förändringar. Som person är du stabil och serviceinriktad. Du är duktig på att strukturera och prioritera dina uppgifter samt genom god kommunikation med kollegor lösa eventuella problem i daglig drift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/593
Kontakt
  • Irsa Hurtic, Avdelningschef, 035-134082
Facklig företrädare
  • Kristina Andersson, Vision, 035-134057
Publicerat 2023-05-15
Sista ansökningsdag 2023-05-28

Tillbaka till lediga jobb