Hallands Sjukhus

Vi söker nu dig som vill bli del av en driven och engagerad arbetsgrupp som präglas av högt i tak och ett gott samarbete.

Arbetsuppgifter

Operationsavdelningen i Halmstad söker operationssjuksköterskor som vill vara en del av utvecklingen på Operation Halmstad. Redan under hösten 2022 började vi med avancerad deformitetskirurgi på barn, tillsammans med Ortopedikliniken och på kirurgsektionen opererar vi regelbundet i vår robot.

Som operationssjuksköterska är du en viktig kontaktyta mot våra samarbetspartners – de opererande klinikerna – och vi ser gärna att man är delaktig i klinikernas utvecklingsarbeten. Du arbetar med perioperativ omvårdnad, medicinsk teknik och omvårdnadsdokumentation. Till hjälp har du dina kollegor där ni tillsammans i team med andra yrkeskategorier arbetar för att erbjuda patienten bästa möjliga vård.

På operation i Halmstad är man riktad mot ortopedi eller kirurgi med placeringar även inom öron, gynekologi och urologi. Vi erbjuder ett personligt anpassat introduktionsprogram baserat på dina tidigare erfarenheter. Det kan förekomma jourtjänstgöring, dock först efter adekvat inskolning.

Om arbetsplatsen

På operations- och intensivvårdskliniken erbjuds anestesisjukvård, operationssjukvård, postoperativ vård, intensivvård och steriliseringsverksamhet. Operationsavdelningen har elva välutrustade operationssalar som bedriver akut och planerad vård inom ortopedi, kirurgi, kärlkirurgi, robotassisterad kirurgi, gynekologi, urologi, tand och öron-näsa-hals. Vi är cirka 100 medarbetare och arbetsgruppen består av operationssjuksköterskor, anestesisjuksköterskor och undersköterskor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operation.

Som person har du en god förmåga att etablera och bibehålla relationer. Du är strukturerad, har ett driv och förståelse för produktion. Du har förmåga till flexibilitet för att kunna hantera olika inspel under dagen. Vi förväntar oss att du har ett intresse av förändrings- och förbättringsarbete och du kommer gärna med nya idéer och förslag. Du är en tydlig ambassadör för arbetsplatsens värderingar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi vill gärna att du blir en av oss så varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/528
Kontakt
  • Oskar Stolt, Avdelningschef, 035-134331
Facklig företrädare
  • Maria Strand, Vårdförbundet, 035-134350
Publicerat 2023-04-12
Sista ansökningsdag 2023-05-30

Tillbaka till lediga jobb