Hallands Sjukhus, Ögonkliniken

Som medicinsk sekreterare hos oss gör du skillnad för andra människor varje dag. Här finns utmanande arbetsuppgifter och du har stora möjligheter att utvecklas i ditt yrke och som person.

Arbetsuppgifter

Medicinsk sekreterare sökes till vår mottagning i Halmstad.

Som medicinsk sekreterare kommer du få ett varierande arbete som är roligt och intressant med ansvarsfulla arbetsuppgifter. Arbetet är omväxlande och består av journaldokumentation, intyg, telefonservice, posthantering, remisshantering och inplanering av nybesök samt viss operationsplanering.

Vi erbjuder dig möjlighet till utveckling i din yrkesroll som medicinsk sekreterare. Du kommer att samarbeta med alla yrkesgrupper på mottagningen och är en viktig del i vårdprocessen. Du kommer att vara delaktig i vårt utvecklingsarbete.

Hallands sjukhus genomför en omfattande kompetensomställning av alla medicinska sekreterare, som syftar till ökad kompetens för våra medarbetare i den digitala omställningen.

Om arbetsplatsen

Inom Ögonkliniken Halland arbetar 85 engagerade medarbetare som erbjuder en kvalitativ och professionell vård. Vi arbetar med det viktigaste vi vet: att bidra till att våra patienter får de allra bästa förutsättningarna och en omvårdnad som alltid utgår ifrån våra patienters behov. Vi har cirka 40 000 besök per år, vilket ställer höga krav på våra processer och vi arbetar kontinuerligt med att utveckla dessa.

Sedan maj 2022 är vi en länsövergripande ögonklinik med mottagningar i Halmstad, Varberg och Kungsbacka. 

Vi erbjuder dig en trevlig arbetsplats med omväxlande arbetsuppgifter och lärande tillsammans med kollegor som har hög kompetens och ögat i fokus. Det viktigaste för oss är patienten, hålla högsta patientsäkerhet samt att verka för ett gott och utvecklande arbetsklimat.

Kvalifikationer

Vi söker dig som uppskattar variation, är ansvarstagande och tycker om att vara i förändring.

Du är utbildad medicinsk sekreterare och har god datorvana, kunskap om öppenvårdskodning samt kunskaper i journalsystemet VAS. Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift är ett krav. Goda kunskaper i engelska språket och ytterligare språk är meriterande.

Meriterande är erfarenhet från tidigare medicinsk sekreterartjänst och kunskaper i journalsystemet VAS. Vi söker dig som har en utpräglad känsla för service, är flexibel och har en god förmåga att prioritera mellan arbetsuppgifter. Du är noggrann och tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter.

Du har god samarbetsförmåga, men kan även arbeta självständigt och hitta lösningar i vardagen. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdagen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/451
Kontakt
  • Susanne Karlsson Öhlin, Avdelningschef, 0729-626757
Facklig företrädare
  • Louise Johansson, Vision, 0300-565157
Publicerat 2023-03-28
Sista ansökningsdag 2023-04-16

Tillbaka till lediga jobb