Närsjukvården Halland

Är du i början av din karriär och intresserad av att arbeta i primärvården? Då kanske den här tjänsten är något för dig? Vi har nyligen gått från filial till att bli egen vårdcentral och söker dig som vill vara med på vår resa!

Om tjänsten

Vi erbjuder dig ett stimulerade och omväxlande arbete på vår vårdcentral. Vi tror att du som söker är intresserad av bredden av specialistområdet allmänmedicin och kan tänka dig en framtid inom primärvården. Som en av våra underläkare kommer du att ha möjlighet att utveckla dina medicinska kunskaper och färdigheter, samtidigt som du ger högkvalitativ vård till våra patienter.

Vi söker nu en underläkare för att vikariat på 6 månader med möjlighet till ST.

Om oss som arbetsplats

Vi på Breared har nu vuxit oss tillräckligt stora för att vara en självständig vårdcentral, från att tidigare varit en filial till Västra Vall. Vi ligger i ett expansivt område vara fem minuter från centrum. 

Personalen består av en samling erfarna och kvalificerade läkare, sjuksköterskor och administrativ personal som alla har en passion för att ge den bästa möjliga vården till sina patienter. Vårdcentralen har också en varm och välkomnande atmosfär, med ett fokus på att skapa en personlig och empatisk relation med varje patient. Personalen arbetar tätt tillsammans för att se till att patienterna får den omsorg och stöd som de behöver för att återhämta sig och förbättra sin hälsa.

Kvalifikationer

Du som söker är underläkare före eller efter AT/BT. Har du tidigare erfarenhet av att ha arbetat i primärvård eller har erfarenhet av andra närliggande arbetsområden är det önskvärt, men inget krav. För den här tjänsten ser vi att du har goda kunskaper och/eller erfarenhet av svensk sjukvård. 

Vi vill att du är med och bygger framtiden med oss och att du vill det bästa för våra patienter. Du behöver påvisa flexibilitet och engagemang för att ta ansvar på patientens vård. Du behöver trivas med och se din roll som en i ett team och lösa situationer och behov dagligen tillsammans med övrig personal. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 1/6 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% Vikariat på 6 månader med ev. möjlighet till förlängning.
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/354
Kontakt
  • Erica Winbo, Verksamhetschef, 070-2761702
Publicerat 2023-03-16
Sista ansökningsdag 2023-04-06

Tillbaka till lediga jobb