Hallands Sjukhus

Gynekologiska vårdavdelningen 10 söker nu en sjuksköterska med intresse av kvinnosjukvård som vill arbeta rotation dag/kväll/natt. På vår arbetsplats händer det mycket under dygnets timmar vilket bidrar till att du kommer att få ett varierande arbete. 

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta på vår vårdavdelning med såväl planerad som akut omvårdnad. Avdelningens grundbemanning är två sjuksköterskor och en undersköterska dagtid måndag-fredag. Kvällar, helger och nätter arbetar en sjuksköterska och en undersköterska. Avstämningar görs fortlöpande under arbetspassens gång för att bedöma vårdtyngd och personalresurser.

Tjänsten innebär rotationstjänstgöring där minst 20% är nattjänstgöring.
Tjänstgöringsgrad 80-100%, veckoarbetstid 34tim/vecka.

Om avdelningen

Avdelning 10 Gynekologi är en kirurgisk vårdavdelning för patienter med  gynekologiska sjukdomar och besvär samt med gynekologiska cancerdiagnoser. Avdelningen är en del av Gynekologiska enheten på Hallands sjukhus Halmstad och består av fem slutenvårdsplatser samt tre dagvårdsplatser. På avdelningens ”andra ben” huserar vår BB-avdelning samt BB-mottagning som bemannas av barnmorskor och undersköterskor. Samarbetet mellan BB och vår avdelning är en självklarhet och särskilt under natten.

Vår gynekologiska enhet består av vår slutenvårdsavdelning och även av en mottagningsverksamhet som är belägen på samma våningsplan i entré och mottagningsbyggnaden (EMB).

Samarbete sker också med den gynekologiska enheten vid sjukhuset i Varberg då vi är en gemensam klinik.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med några års erfarenhet inom yrket. Du har intresse och erfarenhet av gynekologisk eller kirurgisk sjukvård. Oavsett bakgrund får du en individuellt anpassad introduktion.

Som person värderar du det kollegiala samarbetet högt då vi är ett litet team som arbetar tätt. Vidare ser vi att du bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat och har ett stort intresse för utvecklings- och förbättringsarbete. I rollen som sjuksköterska är du trygg i din yrkesroll och har en vilja att anta nya utmaningar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Hoppas vi väckt din nyfikenhet och ser fram emot din ansökan och berättar gärna mer för dig vid ett personligt möte! 

Varmt välkommen med din ansökan!

Våra erbjudanden

Förmåner
För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Basår
Hallands sjukhus erbjuder dig som nyutexaminerad sjuksköterska med högst sex månaders erfarenhet ett basår under ditt första år på sjukhuset.

Under året får du bland annat:

  • Kompetensutveckling inom ditt yrkesområde.
  • Handledning där du i grupp reflekterar över din yrkesroll.
  • Erfarenhetsutbyte med andra i samma situation.
  • Möjligheten att göra studiebesök på andra enheter.

Du kommer att få ta del av utbildningstillfällen som är anpassade efter ditt uppdrag som sjuksköterska, Hallands sjukhus i stort och hur du som medarbetare kan utvecklas med oss. Utbildningarna bygger på de sex grunduppdragen för en sjuksköterska och berör ämnen som patientsäkerhet, teamarbete och balans i arbetslivet.

Här kan du läsa mer om Basår för sjuksköterskor

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 75-100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/306
Kontakt
  • Sevdije Zekaj, Avdelningschef, 035-136636
Facklig företrädare
  • Linda Byhmer, Vårdförbundet, 035-131466
Publicerat 2023-02-28
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Tillbaka till lediga jobb