Ortopedisk och urologisk vårdavdelning

Studerar du termin nio eller tio på läkarprogrammet och är intresserad av att arbeta som underläkare, ej leg i patientnära arbete? Vi vill gärna ta del av din kompetens samt ge dig möjlighet att utvecklas!

På Hallands sjukhus är vi stolta över att våra sjukhus i Varberg och Halmstad hamnar på första respektive andra plats i SYLF:s årliga AT-ranking 2022. De läkare som genomför sin allmäntjänstgöring hos oss är mest nöjda i hela landet. Nu söker vi dig som vill jobba hos oss under semesterperioden – kanske blir det början på en längre yrkesbana som läkare inom Hallands sjukhus? Efter arbetsdagens slut har du dessutom cykelavstånd till bad- och surfvänliga stränder oavsett vilken ort du arbetar på. Vi erbjuder ett inspirerande och utvecklande arbete i multiprofessionella team på våra kliniker.

Hos oss är du med och skapar framtidens sjukvård tillsammans med patienterna. Vi vill ta del av din kompetens och ge dig möjlighet att utvecklas.

Om arbetet

Under sommaren 2023 kommer några av våra verksamheter att erbjuda underläkartjänster som i större utsträckning än traditionella läkartjänster är inriktade mot omvårdnadsarbete. Du följer patienten under vårdtiden och är delaktig i planering, beslut och utförande av vårdåtgärder. Du ingår i teamet som arbetar närmast patienterna och deltar i omvårdnaden tillsammans med sjuksköterskor och undersköterskor.

Patientnära vårdarbete ger en god grundförståelse för såväl patienternas behov som teamets förutsättningar, vilket är viktiga erfarenheter inför framtida läkartjänster. Arbetsuppgifterna varierar och anpassas till aktuell verksamhet samt din kompetens och erfarenhet och kan till exempel innebära:

  • Samtal kring samt omvårdnad av patient

  • Ansvarar för arbetet med patienter på lättvårdsplatser där vi vårdar färdigbehandlade patienter inom operativa verksamheter

  • Vårdplanering och dokumentera vårdarbete

  • Delta i att förbereda och administrera läkemedel

  • Provtagning, daglig PVK kontroll

  • Delta i rond

  • Anhörigkontakter

Tjänsterna finns på ortopediavdelningarna i Halmstad och Varberg samt på urologiavdelningen i Varberg.

Om dig

Vi söker dig som har slutfört 9 terminer på läkarutbildningen med godkända resultat. Du har goda språkkunskaper i svenska motsvarande C 1-nivå. Vi ser att du är en person som har lätt för att kommunicera och skapa bra möten med både patienter och arbetskamrater. Du bidrar med engagemang och arbetsglädje och vill vara med och utveckla verksamheten för att ge bästa möjliga vård.

Vi vill att din ansökan består av ett personligt brev, CV, betygsutdrag samt minst 2 referenser.

Varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad eller Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/263
Kontakt
  • Malin Malmgren, avdelningschef avd. 3BC , 0340-481040
  • Eva Dahlgren, avdelningschef avd. 81, 035-134672
Facklig företrädare
  • Sven Gredevik, Hallands läkarförening, 0340-481724
Publicerat 2023-02-21
Sista ansökningsdag 2023-04-30

Tillbaka till lediga jobb