Region Halland

Är du intresserad av ett roligt och omväxlande arbete? Vill du varje dag gå hem med känslan av att du har utfört ett gott arbete och dessutom lärt dig något nytt? Då är det till oss du ska söka dig!

Arbetsuppgifter

I din tjänst ingår det uppgifter som att bemanna Tele-supporten för våra 24 kliniker, administrativa uppgifter i vårt CRM-system VAS/Carita samt kringliggande system för Folktandvårdsklinikerna. Det är en bred roll där du förväntas kunna stötta kollegor, och patienter i dagliga frågor, men även uppdraget ingår även att vara behjälplig med utbildning av system och nya arbetssätt.

Vi ser gärna att du tar initiativ till utvecklingsarbeten och att du är med och bidrar till vårt ständiga förbättringsarbete som omfattas av att ta fram nya rutiner och arbetssätt.

Du kommer vara med att hålla i och delta i utbildning av interna medarbetare hos oss. Arbetsuppgifterna förändras vid behov utifrån det stöd som verksamheten efterfrågar, vilket gör det till en flexibel och varierande tjänst!

Om arbetsplatsen

Folktandvården Halland har en ny avdelning som ansvarar för att utvecklings- och digitaliseringsinitiativ inom organisationen. Avdelningen ansvarar även för att stötta våra verksamheter med administrativa uppgifter, utbildningar och hantering av lokaler, behandlingsrum för våra 24 kliniker och vårt tandtekniska laboratorium.

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker har en tandvårdsbakgrund, alternativt erfarenhet av receptionsarbete inom tandvården. Du bör vara väl insatt i och ha erfarenhet av arbete i de datasystem som används inom Folktandvården och Specialisttandvården (främst VAS/Carita).

För att lyckas i rollen tror vi att du drivs av ett servicetänk och har en utvecklad förmåga att arbeta tillsammans i grupp, då vårt främsta uppdrag är att stötta våra kliniker. Du har förmågan att lösa problem med dina kollegor och gillar utmaningar, stora som små. Vidare arbetar du strukturerat och kan hantera flera uppgifter samtidigt utan att tappa kvalitet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/101
Kontakt
  • Parisa Ganjaei Bonander, Bitr Områdeschef, 0766-985648
Facklig företrädare
  • Gabija Nilsson, Vision, 0340-482300
  • Anna Franzén, Saco, 0300-569259
Publicerat 2023-01-23
Sista ansökningsdag 2023-02-06

Tillbaka till lediga jobb