Hallands Sjukhus

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. 

Region Hallands vision är att bli den bästa livsplatsen och vi vet att våra medarbetare är nyckeln till våra goda resultat i många nationella mätningar. Vi är ständigt på jakt efter nya stjärnor och vi hoppas att just du, med din kunskap och kompetens, kan hjälpa oss att fortsätta nå vår vision!

Om arbetet

I rollen som medicinsk sekreterare arbetar du tillsammans med alla yrkesgrupper på din avdelning och är en viktig del i vårdprocessen. Dina arbetsuppgifter som medicinsk sekreterare, vid någon av sjukhusets olika kliniker, kommer bestå av vårddokumentation såsom journalskrivning, intyg, scanning, receptions- och telefonservice och posthantering samt andra administrativa arbetsuppgifter.

Ange i din ansökan om du är intresserad av någon särskild enhet/klinik.

Om dig

Du som söker har utbildning inom vårddokumentation, är under pågående utbildning till medicinsk sekreterare alternativt går läkarlinjen med minst 5 terminer avklarade. Du har goda kunskaper i det svenska språket och kan uttrycka dig väl både skriftligt och muntligt. Det är meriterande med relevant arbetserfarenhet samt erfarenhet av journalsystemet VAS. Arbetet kräver att du har en hög servicekänsla, lyhördhet, flexibilitet och noggrannhet. Du har även förmåga att strukturera, planera och prioritera i det dagliga arbetet och kan arbeta både självständigt och i team. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och för att vi ska kunna gå vidare med din ansökan ber vi dig att bifoga betyg/intyg för din genomförda eller pågående utbildning.

Övrigt

För att få en så snabb och effektiv rekryteringsprocess som möjligt kommer vi som första steg att kontakta referenser för dig som uppfyller våra grundkrav. Vi använder oss av digital referenstagning via RefApp, där du själv får ange dina referenser, detta oavsett om du redan angett referenser i ditt personliga brev/CV. 

I denna rekrytering sker urval och tillsättning löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag! 

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vad vi kan erbjuda dig som anställd.
Förmåner - Region Halland

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 15
Sysselsättningsgrad Heltid/Deltid. Tidsbegränsad anställning.
Ort Halmstad och Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/1431
Kontakt
  • HR-partner Sofia Ersson-Heinsjö, hs.hr@regionhalland.se,0720-840664
  • HR-partner Pontus Engberg, hs.hr@regionhalland.se,070-8704958
Facklig företrädare
  • För fackliga företrädare hänvisar vi till växeln, 035-134800(vxl)
Publicerat 2022-11-03
Sista ansökningsdag 2023-04-20

Tillbaka till lediga jobb