Hallands Sjukhus

Om arbetet

Som undersköterska ger du en god omvårdnad och social omsorg med utgångspunkt från den enskilde vårdtagarens behov. I arbetsuppgifterna ingår även kontakt med anhöriga samt dokumentation kring patienten.

Som undersköterska hos oss blir du delaktig i vårt tvärprofessionella team, där varje yrkeskategori bidrar med sin specifika kunskap. Hos oss är det viktigt att alla arbetar tillsammans, oavsett vilken profession man har.

Vikariat från 1/11 2022 till 30/9 2023.

Arbetstid: Dag- och kvällstjänstgöring, 37 h/v för heltidstjänst.

Om arbetsplatsen

Avdelning 5A är en medicinavdelning med 24 vårdplatser. Dessa är fördelade på 3 vårdteam där varje grupp har sin specialitet: Hematologi, Endokrinologi och Lungsjukdomar. Inom alla 3 specialiteterna arbetar omvårdnadspersonalen i tätt samarbete med specialist- och ST- eller underläkare och teamet förstärks vid behov av kollegorna från rehabteamet. Tillsammans behandlar vi patienter som är i behov av akutsjukvård oavsett i vilket skede de befinner sig i sin sjukdom.

Patienterna kommer huvudsakligen till oss från Akutmottagningen eller Hematologimottagningen. Vi tar även emot patienter direkt från hemmet, det vill säga de med öppen retur eller de som fått tid för planerade undersökningar som kräver inneliggande förberedelse eller eftervård. Dagtid arbetar vi med gruppvård och kvällar/helger med förstärkt parvård.

Om dig

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med inriktning akutsjukvård. Som person är du engagerad, motiverad och har god samarbetsförmåga. Vidare ser vi att du sätter patienten i fokus, är kvalitetsmedveten och följer bestämda rutiner och riktlinjer för att kunna ge bästa vård. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Vikariat 1/11-22 - 30/9-23.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 75-100% Enligt överenskommelse.
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/1241
Kontakt
  • Anna Kvorning, Avdelningschef, 0340-482499
Facklig företrädare
  • Zekiye Sürer, Kommunal, 0340-481018
Publicerat 2022-09-14
Sista ansökningsdag 2022-10-05

Tillbaka till lediga jobb