Vårdcentralen Halland

Vi söker dig som vill arbeta på en liten, gemytlig och väletablerad vårdcentral tillsammans med välutbildade och kompetenta medarbetare. Hos oss ges du möjlighet till kunskaps- och kompetensutbyte mellan olika professioner. Är det dig vi söker till vårt team?

Arbetsuppgifter

I tjänsten som ST-läkare ingår bl.a. att undersöka, utreda, bedöma och behandla patienter. Du är en viktig del av verksamhetens utveckling och är med och driver mottagningens arbete framåt.

Som ST-läkare hos oss får du god handledning av erfarna kollegor och du har stora möjligheter att själv vara med och utforma din plan och utveckla specialintressen. Vi strävar efter att din utbildning ska bli så givande och intressant som möjligt för att ge dig de kunskaper och erfarenheter du behöver för ditt framtida arbete som specialist i allmänmedicin. ST-läkarna har regelbundet gemensamma och mycket uppskattade träffar för fortbildning och reflektion tillsammans med studierektor.

Om arbetsplatsen

Ullareds vårdcentral är en trivsam vårdcentral med cirka 4 600 listade patienter, arbetsplatsen ligger i Falkenbergs inland och är lätt att nå via allmänna kommunikationer och med bil.

Vi erbjuder en väl fungerande vård med läkarmottagning, distriktssköterskemottagning med integrerat BVC, fysioterapeut , arbetsterapeut, kurator, psykolog och lab samt specialistmottagningar för astma/KOL, hjärtsvikt och diabetes.

Viktigt för oss är att vården sker på rätt vårdnivå med patienten i fokus och respekt för individen. Vår personalgrupp är ett gott gäng som tar väl hand om varandra och våra patienter.

Vi lägger stort fokus på samarbete mellan professionerna och vi är vana vid att samarbeta i team. Vi ser fram emot en kollega som kan bidra med nya idéer och utveckla verksamheten att bli ännu bättre!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare och som har ett genuint intresse för allmänmedicin. Förutom god medicinsk kompetens och noggrannhet lägger vi mycket stor vikt vid personliga egenskaper såsom engagemang, mångsidighet och gott bemötande. Du förväntas ha ett positivt och professionellt förhållningssätt till patienter och arbetskamrater. Vidare ser vi att du som person är ansvarsfull och initiativtagande. Du tillför kompetens och arbetsglädje till vår vårdcentral, vilket vi även hoppas få ge dig. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden så välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete. Klicka här för att läsa mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Ullared
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/599
Kontakt
  • Pia Fredriksson, verksamhetschef, 0768-087219
Facklig företrädare
  • Ann-Helén von Braun, Hallands läkarförening, 0346-56000(vxl)
Publicerat 2024-05-23
Sista ansökningsdag 2024-06-06

Tillbaka till lediga jobb