Närsjukvården Halland

Om tjänsten

Vi söker två nya kollegor till oss på Vårdcentralen Nyhem. 

I uppdraget ingår sedvanliga arbetsuppgifter för medicinsk sekreterare. Du kommer även att utföra administrativa arbetsuppgifter kopplade till mottagningsarbetet samt bemanna reception och kassa. Som medicinsk sekreterare är du en viktig del av vårdcentralen där du har ett omväxlande arbete och stora möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.  Som receptionist är du den som möter våra patienter först. Trevligt bemötande och god service är en förutsättning. Vi ser också att du är positiv och engagerad när det gäller förändringar, då du tillsammans med övriga medarbetare kommer att vara delaktig i vårdcentralens utvecklingsarbete.

Om arbetsplatsen

Vårdcentralen Nyhem ligger nära Högskolan i Halmstad, vi har ca 11 000 listade patienter i alla åldrar och ett stort upptagningsområde.

Våra patienter ska uppleva våra målmeningar när de kommer till oss:

  • "Det ska vara enkelt att välja oss"
  • "Tillsammans hjälper vi dig till ett friskare liv"
  • "Hos oss är du alltid välkommen"

Vi är ett arbetslag med primärvårdens alla professioner och ett gäng som sällan har långt till skratt, vi trivs och vill att våra patienter ska känna detsamma!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare. Du har god datorvana och god digital kompetens. Har du erfarenhet av våra administrativa system, så som journalsystemet VAS och MedSpeech, TeleQ, Clinic24 samt "Mina vårdkontakter" är det meriterande. Erfarenhet från primärvård är önskvärt, men inget krav. Goda kunskaper i svenska, både vad gäller tal och skrift förutsätts. 

Vi ser att du som person är kommunikativ, lojal, driven och bra på att arbeta tillsammans med andra. Likväl som detta stämmer in på dig så ska du också uppskatta att få ”stänga in dig” delar av din dag och skriva medicinska diktat fokuserat. Du kan anpassa dig till nya situationer, ändra synsätt och se möjligheter i förändringar. Vidare är du uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande samt har vilja och förmåga att hjälpa andra och tillgodose våra patienters önskemål. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval, vilket innebär att du kan komma att bli kallad på intervju innan sista ansökningsdag. 

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/593
Kontakt
  • Anna De Pedis, Avdelningschef, 0734-059046
Facklig företrädare
  • Ann-Charlotte Eriander, Vision, 035-134508
Publicerat 2024-05-30
Sista ansökningsdag 2024-06-16

Tillbaka till lediga jobb