Söker du ett fritt, meningsfullt och kreativt arbete med möjlighet till stor variation? Då är du varmt välkommen med din ansökan till oss på Psykologmottagningen Hallands sjukhus Halmstad.

Arbetsuppgifter

Hos oss arbetar du kliniskt med människor som har somatiska sjukdomar eller förvärvade skador och deras tankar, känslor och behov inom både öppen-och slutenvården vid Hallands sjukhus.

I ditt dagliga arbete använder du din psykologiska kompetens i möte med patienter och deras närstående. Uppdraget består i att stödja patienter till ett så välfungerande liv som möjligt, trots sjukdomar och de livskriser som kan uppstå när man drabbas av ohälsa eller skador. Det kan också innebära behandlingsarbete kring sådant som utgör hinder för patienten vad gäller att medverka i sin vård. 

Hos oss får du ett fritt och kreativt arbete där du möter och ser varje enskild patient, ett mångfacetterat uppdrag, där du styr utifrån patienten i centrum. 

Du som psykolog har en självklar roll i teamarbetet med övriga kompetenser och medicinska specialiteter samtidigt som en stor del av arbetet sker självständigt. Det finns även utrymme att forma tjänsten efter den kompetens och det intresse som just du kan bidra med.

Våra psykologer verkar idag inom olika områden, bland annat palliation, medicinska, kirurgiska och gynekologiska tillstånd, sexologi och neuropsykologi. I behandlingsarbetet finns representation från flera olika inriktningar så som KBT, Psykodynamisk terapi, interpersonell neurobiologi och compassionfokuserad terapi med mer. 

Om arbetsplatsen

Tjänsten är inriktad mot vuxna med somatisk sjukdom. Vi är sammantaget 10 psykologer på psykologmottagningarna i Halland. Här i Halmstad ingår du i vår psykologgrupp, som tillsammans med sjukhuskuratorerna bildar en gemensam psykolog-och kuratorsmottagning. Verksamheten tillhör rehabiliteringskliniken som har ett gott samarbete med alla kliniker som bedriver patientverksamhet inom somatisk sjukvård i Kungsbacka, Varberg och Halmstad.

Hallands sjukhus är ett modernt utrustat akutsjukhus som tillhandahåller specialistsjukvård, där Rehabiliteringskliniken ansvarar för specialiserad rehabilitering inom sluten- och öppenvård. I kliniken ingår all paramedicinsk personal på Hallands sjukhus så som också arbetsterapeuter, dietister, logopeder, och sjukgymnaster. Här skapar vi tillsammans en arbetsplats där vi månar om varandra och vår trivsel. 

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad psykolog med några års erfarenhet i yrket och tidigare erfarenhet av arbete inom den somatiska hälso- och sjukvården samt gärna med adekvat vidareutbildning.

Som person har du förmåga att bygga förtroendefulla relationer och samverka med både patienter, kollegor och anhöriga. Du uppskattar och bidrar till arbetsglädje, är flexibel i ditt arbetssätt och har intresse av att arbeta tvärprofessionellt. Du är trygg i din yrkesroll och har god empatisk förmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. Vi erbjuder mentorskap för nyblivna kollegor, kollegialt stöd, möjlighet till handledning, bra, kompetenta och trevliga kollegor och dessutom givande arbetsuppgifter. Vi värdesätter specialistkompetens och månar om goda möjligheter till vidareutbildning. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Övrig information

Utdrag ur belastningsregister
Inför eventuell anställning görs alltid kontroll i belastnings- och misstankeregistret.

Förmåner
För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/447
Kontakt
  • Charlotta Antonsson, Avdelningschef, 073-3060059
  • Antje Stenberg, Specialistpsykolog , 035–136546
Facklig företrädare
  • Rebecka Vahlström, Sveriges Psykologförbund, 0340-481871
Publicerat 2024-04-19
Sista ansökningsdag 2024-06-02

Tillbaka till lediga jobb