Psykiatrin Halland

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska är dina huvudsakliga arbetsuppgifter uppföljning av patienter med pågående medicinering samt justering av behandling vid behov. I arbetet ingår att ge information, råd och stöd till barnen/ungdomarna och deras föräldrar. Du kommer även att arbeta med telefonrådgivning och TeleQ. Arbetet kräver ett nära samarbete med läkare men också med övriga medlemmar i teamet. Vi bedriver tät kontakt med vårdgrannar, skola och socialtjänst.

Arbetstid: dagtid, måndag - fredag.

Om arbetsplatsen

Psykiatrin Halland är Region Hallands förvaltning för all offentlig specialistpsykiatri. Här ingår psykiatri för barn, ungdomar och vuxna, såväl öppen som heldygnsvård. Psykiatrin Halland har cirka 860 medarbetare och verksamheter i alla regionens kommuner. Psykiatrin leds av en förvaltningschef, verksamhetschefer samt avdelningschefer.

Barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen i Falkenberg har 22 anställda i olika professioner: psykologer, läkare, sjuksköterskor, socionomer, specialpedagog, arbetsterapeut, sekreterare och avdelningschef. Mottagningens storlek möjliggör ett öppet samarbetsklimat, personligt engagemang, snabba beslutsvägar och har ett gott samarbete med vårdgrannar, skola och socialtjänst. I december 2020 flyttade mottagningen till nya verksamhetsanpassade lokaler som ligger i direkt anslutning till järnvägsstationen i Falkenberg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av arbete med barn/ungdomar och föräldrar är meriterande, likaså vidareutbildning i psykiatri alternativt annan relevant vidareutbildning.

Som person har du ett bra bemötande gentemot patientgrupperna och dess anhöriga och har alltid patientens bästa i fokus. Då vi arbetar teambaserat är det viktigt att din samarbetsförmåga är god, samtidigt som du har förmågan att själv strukturera upp ditt arbete och arbeta självständigt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!
Intervjuer kommer att genomföras löpande under ansökningstiden, så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Falkenberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/397
Kontakt
  • Malin Kamensky, Avdelningschef, 0346-56125
Facklig företrädare
  • Emmelie Bengtsson, Vårdförbundet, 035-131025
Publicerat 2024-04-02
Sista ansökningsdag 2024-04-23

Tillbaka till lediga jobb