Vårdcentralen Halland

Nu söker vi en Sjuksköterska/Distriktssköterska för ett vikariat till vår drop-in verksamhet! Vi är ett härligt gäng som arbetar här och nu söker vi dig som vill vara med och utveckla vår verksamhet tillsammans med oss.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska/distriktssköterska hos oss arbetar du med vår drop-in-verksamhet. I uppdraget ingår även att arbeta i vår tidbokning samt ge telefonrådgivning. Du arbetar självständigt, men har stort stöd av övriga kollegor. Vi har numera även rådgivning via chatt, vilket också ingår i dina arbetsuppgifter. Arbetsuppgifterna ligger i ett rullande schema där alla sjuksköterskor ingår, vilket innebär att du får ett varierat och omväxlande arbete.

Om arbetsplatsen

Vårdcentralen Nyhem ligger i Halmstad och är en trivsam vårdcentral med fräscha lokaler och vi har drygt 10 700 listade patienter. Här finns läkarmottagning, laboratorium, BVC, distriktssköterskemottagning, sjukgymnastik, arbetsterapeut, kurator, psykolog och rehabkoordinator. Folktandvården finns också i samma byggnad. Vi har även specialistmottagning för astma/KOL, diabetes, riskmissbruk och rökavvänjning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska/distriktssköterska. Tidigare erfarenhet av arbete i primärvård och/eller erfarenhet av triagering är meriterande. Goda kunskaper i det svenska språket förutsätts, likaså goda datorkunskaper.

Du har patienten i fokus och är bekväm med att arbeta såväl självständigt som i team. Du är noggrann i ditt arbete och har förmåga till flexibilitet. Viktigt är också att du bidrar till en god stämning i arbetsgruppen och har ett gott och professionellt bemötande gentemot dina kollegor och de som besöker vårdcentralen. Vi ser även att du har en positiv inställning till utvecklingsarbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2023-12-31
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/759
Kontakt
  • Linda Östman, Avdelningschef, 073-4059046
Facklig företrädare
  • Anna De Pedis, Vårdförbundet, 035-134504
Publicerat 2023-06-02
Sista ansökningsdag 2023-06-16

Tillbaka till lediga jobb