Hallands Sjukhus

Vill du jobba tillsammans med ett professionellt team av engagerade kirurger, sjuksköterskor och undersköterskor? Välkommen att söka till oss! Vi söker just nu sjuksköterskor för både dag- och nattjänster.

"Jag har jobbat länge som sjuksköterska och bytte till kirurgavdelning 2BC för jag tänkte det var dags att prova något nytt. Jag har blivit superbra bemött av mina kollegor, chefer och läkare. På avdelningen hjälps man åt, man är aldrig ensam!"

Om tjänsten

På vårdavdelningarna 2B/C är inriktningen främst koncentrerad på övre gastro, kolorektal kirurgi, bröstkirurgi, onkologi samt palliativa patienter. Patienterna kommer till oss dels från väntelistan för operation och utredning, dels från akuten. Vi har även KAVA-platser (kirurgisk akutvård), dit patienter kommer direkt från akuten. 

Vi vill att vår personal ska göra det som de är bäst på - avancerad kirurgisk omvårdnad av patienterna! Vi har vårdnära servicepersonal som sköter städning, förrådshantering, patientkök m.m. Detta arbetssätt frigör tid som undersköterskor och sjuksköterskor istället kan använda till omvårdnad av patienterna. Vi har en stödfunktion: samordnare, som tar alla inkommande samtal och hjälper till med praktiska detaljer på avdelningen. Vi erbjuder dig ett varierande arbete med möjlighet till utveckling inom din yrkesroll som sjuksköterska, såväl som i arbetet med att förbättra vården på enheten.

Hos oss kommer du att möta ett spännande vårdförlopp i en föränderlig miljö. Vårt arbete grundar sig i patientens behov, där omvårdnaden utformas individuellt och präglas av ett professionellt bemötande. 

Vi värdesätter en god introduktion och den anpassas utifrån tidigare erfarenhet och kompetens. Som ny medarbetare hos oss blir man tilldelad en mentor med kontinuerliga inplanerade träffar för reflektion på individnivå och i grupp.

Vi söker sjuksköterskor till både dag- och nattjänster. Du anger i ansökningsförfarandet vilken av tjänsterna som du är intresserad av.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av kirurgi och arbete på vårdavdelning men det är inget krav. Samarbetsförmåga, noggrannhet, engagemang och flexibilitet ser vi som självklara egenskaper hos dig. Du har ett professionellt och ödmjukt förhållningssätt och bemötande och du bidrar också till att skapa ett gott arbetsklimat. Du har även ett stort intresse för utvecklings- och förbättringsarbete. 

Vi söker dig som vill arbeta målinriktat och bedriva ett aktivt arbete för en modern sjukvård. Vi arbetar i team och strävar mot ett mer patientnära arbetssätt på kliniken. Vi värderar arbetsmiljön högt och arbetar aktivt med frågan både på avdelnings- och kliniknivå. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Studerar du till sjuksköterska och är intresserad av att börja som undersköterska för att få en grund inför din nya roll hos oss som sjuksköterska? Ja, då är du välkommen att söka!

Är du nyfiken på hur det är att jobba hos oss? Då är du varmt välkommen att göra ett besök på avdelningen och träffa chef eller andra sjuksköterskor. Kontakta oss så ser vi till att du får komma förbi!

Varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Våra erbjudanden

Förmåner
För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Basår
Hallands sjukhus erbjuder dig som nyutexaminerad sjuksköterska med högst sex månaders erfarenhet ett basår under ditt första år på sjukhuset.

Under året får du bland annat:

  • Kompetensutveckling inom ditt yrkesområde.
  • Handledning där du i grupp reflekterar över din yrkesroll.
  • Erfarenhetsutbyte med andra i samma situation.
  • Möjligheten att göra studiebesök på andra enheter.

Du kommer att få ta del av utbildningstillfällen som är anpassade efter ditt uppdrag som sjuksköterska, Hallands sjukhus i stort och hur du som medarbetare kan utvecklas med oss. Utbildningarna bygger på de sex grunduppdragen för en sjuksköterska och berör ämnen som patientsäkerhet, teamarbete och balans i arbetslivet.

Här kan du läsa mer om basåret: Region Halland basår

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/754
Kontakt
  • Anna-Karin Karlsson, Avdelningschef, 0721-414002
  • Erika Andersson, Bitr Avdelningschef, 0340-482272
Facklig företrädare
  • Marika Magnusson, Vårdförbundet, 0340-482272
Publicerat 2023-06-02
Sista ansökningsdag 2023-06-25

Tillbaka till lediga jobb