Kvinnohälsovården Norra Halland

Nu söker vi dig som vill arbeta tillsammans med oss på Kvinnohälsovården i Varberg, en arbetsplats som präglas av arbetsglädje och stor delaktighet. Är du legitimerad barnmorska som vill arbeta med en variation av arbetsuppgifter? Då är vi kanske din nästa arbetsplats. 

Om tjänsten

Hos oss får du en variation av arbetsuppgifter och vi skapar goda förutsättningar för att du ska utvecklas i din profession. Kvinnohälsovården utvecklas kontinuerligt och att jobba hos oss ger stora möjligheter att vara delaktig i framtidens kvinnohälsovård. Halland har mycket goda resultat och tillsammans arbetar vi målinriktat med fokus på det som ger värde för våra patienter.

Här hos oss kommer du att få arbeta med:

  • Hälsovård i samband med graviditet
  • Ge stöd i föräldraskapet med förlossnings- och föräldraförberedelse
  • Preventivmedelsrådgivning
  • Gynekologisk cellprovskontroll för att förebygga cervixcancer
  • Folkhälsoarbete och samtal om livsstilsfrågor

Telefonrådgivning samt kontinuerlig kvalitetsutveckling av arbetet ingår också i det dagliga arbetet.

Om arbetsplatsen

Kvinnohälsovården (KHV) ingår i verksamhetsområdet Kvinnohälsovård och ungdomsmottagningar Halland och på mottagningen arbetar specialistläkare, barnmorskor, psykolog, undersköterskor samt medicinska sekreterare i team. Vi arbetar utefter utvecklad arbetsfördelning, dvs rätt person gör rätt saker. KHV har ett nära samarbete med kvinnosjukvården vid Hallands sjukhus.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska. Förskrivningsrätt är meriterande men inget krav. 

Tidigare erfarenhet från arbete inom kvinnohälsovård är meriterande. Vi värdesätter ett genuint intresse för kvinnosjukvård och ett engagemang för att vidareutveckla området. För tjänsten krävs god förmåga att uttrycka sig i svenska i både tal och skrift.

Som person är du trygg och självständig i din yrkesroll. Du trivs med att arbeta samverkande kring familjen och är lyhörd och ödmjuk i mötet med dina patienter och deras närstående. Vidare har du god förmåga att samarbeta både internt och externt med olika arbetsgrupper över gränserna mot andra enheter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80 - 100%
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/728
Kontakt
  • Lise-Lotte Havasi, Avdelningschef, 0738-510622
Facklig företrädare
  • Annika Zettergren, Vårdförbundet, 0300-565032
Publicerat 2023-05-29
Sista ansökningsdag 2023-06-12

Zurück zu Stellenangeboten