Medicinsk diagnostik Halland

Under sommaren behöver vi på röntgen förstärkning i centralreceptionen. Är du intresserad av att möta människor och vårdadministration, tveka då inte att söka till oss. Det finns sedan goda möjligheter till fortsatt arbete efter sommaren både på mottagningen i Falkenberg och Varberg.

Om tjänsten

Du kommer att arbeta i vår centralreception som tar emot patienter från flera mottagningar. Arbetet är mycket varierande då vi servar flera olika specialistmottagningar såsom röntgenmottagning, kemlab, barnmottagning, logopedmottagning och hörselmottagning. Vi arbetar både i röntgens datasystem Sectra och i regionens journalsystem VAS.

Arbetet består till exempel av att ankomstregistrera när patienten kommer, registrera remisser, boka vissa undersökningar och svara i telefon. I centralreceptionen får vi många frågor och därför är det viktigt att du är intresserad av att möta och hjälpa människor.

Tjänsten som utlyses är ett sommarjobb från juni till och med augusti. Efter sommaren finns det stora möjligheter att arbeta som kanslist i Falkenberg och/eller i Varberg. I Varberg tar du som kanslist enbart emot röntgens patienter.

 

Om arbetsplatsen

Röntgenmottagningen i Falkenberg är en liten mottagning med stor service och kompetent personal. Centralreceptionen bemannas av medicinska sekreterare som är anställda på röntgenkliniken.

Förvaltningen Ambulans, diagnostik och hälsa är en länsövergripande förvaltning. Utifrån Region Hallands vision ”Bästa livsplatsen” verkar Ambulans, diagnostik och hälsa för en god hälsa hos befolkningen. Våra medarbetare är nyckeln till att bedriva en verksamhet med hög kvalitet. Vår utgångspunkt är alltid patienten och den halländske medborgaren.

Området Medicinsk diagnostik består av Röntgen, Klinisk kemi och transfusionsmedicin, Klinisk mikrobiologi och vårdhygien och Klinisk patologi och cytologi. Vi har verksamhet vid Hallands sjukhus i Halmstad, Varberg, Kungsbacka och Falkenberg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är eller har påbörjat en utbildning till medicinsk sekreterare eller har motsvarande utbildning.

Du är en person som har god samarbets- och initiativförmåga, är noggrann och har god förmåga att arbeta såväl självständigt som i team. Du har en hög servicekänsla och har lätt för att möta människor i olika situationer. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80 - 100%
Ort Falkenberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/725
Kontakt
  • Yvonne Petersson, Avdelnngschef, 0340-481298
  • Anna-Maria Åkerlund, Avdelningschef, 0340-481693
Facklig företrädare
  • Sara Thulin-Hirverud, Vision, 0340-481056
Publicerat 2023-05-30
Sista ansökningsdag 2023-06-13

Tillbaka till lediga jobb