Psykiatrin Halland

Är du en person som tar initiativ och kan leda tillsammans med gruppen och har förmåga att se individen och inte bara diagnosen? Då tycker vi att du ska söka tjänst som sjuksköterska hos oss!

Om tjänsten

Som sjuksköterska hos oss på avdelning 19 ansvarar du för den psykiatriska omvårdnadsprocessen - att i nära samarbete med patienten och övrig omvårdnadspersonal. Det gör du genom att planera, genomföra och utvärdera omvårdnadsåtgärder kopplade till patientens behov. Det kan bland annat handla om att stödja patienten att återfå rutiner, stabilisera sömnen, hantera ångest med mera.

Samverkan med andra professioner och vårdgrannar ingår också i dina arbetsuppgifter, liksom att utföra och följa upp medicinska behandlingar, hantera läkemedel och följa upp dess effekter och biverkningar. Vi vill att du som anställd ska känna att du har möjlighet att ta ansvar för din kunskap, att du vågar ta egna beslut och känner dig trygg i det. När en patient lämnar vår avdelning vill vi att detta görs med en känsla av att ha blivit sedd, lyssnad på och blivit givna verktyg för att bli stärkt i sin återhämtning.  

Vi söker både dig som vill arbeta dag/kväll (38.5h v) och nattjänst (32h v). Ange i din ansökan vilken av tjänsterna som tilltalar dig.

Om arbetsplatsen

Avdelning 19 är en arbetsplats där du får använda hela din kompetens och jobba med kollegor som har god sammanhållning. Vi är en allmänpsykiatrisk avdelning som jobbar tätt ihop med PIVA och avdelning 26, tillsammans utgör vi heldygnsvården i Halmstad.

PIVA är en psykiatrisk intensivvårdsavdelning med akutmottagning och substitutionsmottagning och avdelning 26 är en allmänpsykiatrisk avdelning med inriktning mot äldre personer med olika psykiatriska diagnoser samt psykosvård.

Det innebär att som sjuksköterska hos oss får du nyttja hela din yrkesskicklighet men också bredda den.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Har du en specialistutbildning i psykiatri ser vi detta som meriterande. 

Som sjuksköterska på avd. 19 är det viktigt att du är en arbetsledare som kan och vågar omprioritera. Du är själv ditt viktigaste arbetsredskap för att skapa en förtroendefull vårdrelation och tillsammans med patienten finna vägar framåt. Vi förväntar oss att du har en positiv människosyn och en önskan och ett driv att utveckla omvårdnad.

Vi är måna om att rekrytera in rätt person till vårt team. För att trivas i denna roll ser vi gärna att du är självständig och självgående med förmåga att kunna leda och prioritera. Du är även en person med hög grad av servicekänsla och förmåga att samarbeta i team.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval, vilket innebär att du kan komma att bli kallad på intervju innan sista ansökningsdag. 

Vårt erbjudande

Förmåner

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Trygg start

Vi tror att en trygg start är avgörande för att du ska trivas hos oss. Du får därför en längre introduktion som är anpassad efter just dig. Som nyanställd sjuksköterska hos oss erbjuds du också en egen mentor och handledning i grupp med andra nyanställda. Målsättningen med handledningen är att genom ökad självkännedom stärka och utveckla din professionella yrkesroll.

Kompetens är viktigt att få behålla samt utveckla. Verksamheten strävar att du som anställd ska få möjligheten att kunna utveckla dig och öka kompetensen även efter mångårig anställning hos oss.

Det är viktigt att du som jobbar hos oss hittar balans mellan arbetsliv och fritid, därför erbjuder vi alltid en heltidsanställning men med möjlighet att jobba mindre. Det är också möjligt att träna på arbetstid om det görs tillsammans med patienter och den som är intresserad kan starta träningsgrupper.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/714
Kontakt
  • Sebastian Lindén, 035-131700
Facklig företrädare
  • Oskar Lütz, Vårdförbundet, 035-131019
Publicerat 2023-05-25
Sista ansökningsdag 2023-06-11

Tillbaka till lediga jobb