Närsjukvården Halland

Vårdcentralen Fjärås har möjligheten att erbjuda dig att göra din ST hos oss. Vi välkomnar dig som är legitimerad läkare med intresse för allmänmedicin till vår välfungerande vårdcentral.

Om arbetet

Som ST-läkare hos oss får du god handledning av erfarna kollegor och du har stora möjligheter att själv vara med och utforma din plan och utveckla specialintressen. Vi strävar efter att din utbildning ska bli så givande och intressant som möjligt för att ge dig de kunskaper och erfarenheter du behöver för ditt framtida arbete som specialist i allmänmedicin. ST-läkarna har regelbundet gemensamma och mycket uppskattade träffar för fortbildning och reflektion tillsammans med studierektor.

Om arbetsplatsen

Vårdcentralen Fjärås är en välfungerande, offentligt driven vårdcentral belägen i hjärtat av Fjärås. Vi är en trivsam arbetsplats med ett härligt gott gäng som ansvarar för strax över 7 200 listade patienter. Här finns allt under samma tak: läkarmottagning, sjuksköterskemottagning, Äldre mottagning, laboratorium, distriktssköterskemottagning, BVC, psykolog, kurator, arbetsterapeut, sjukgymnastik etc.

Vi på vårdcentralen arbetar aktivt tillsammans med ständigt förbättringsarbete och delaktighet. För oss är det viktigt med ett flexibelt och nära teamarbete mellan alla yrkesgrupper, för att på bästa sätt hjälpa våra patienter, skapa god arbetsglädje och vara nytänkande i det vi företar oss.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare som ser din framtid inom allmänmedicin. Förutom god medicinsk kompetens och noggrannhet ser vi att du är engagerad, mångsidig och har ett gott bemötande. Du förväntas ha ett positivt och professionellt förhållningssätt till patienter och arbetskamrater. Vidare ser vi att du som person är ansvarsfull, initiativrik, öppen och glad. Du tillför kompetens och arbetsglädje till vår vårdcentral, vilket vi även hoppas få ge dig.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Fjärås
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/698
Kontakt
  • Camilla Andersson, Verksamhetschef, 073-1427004
Facklig företrädare
  • Malvina Gustafsson, SYLF, 035-131000(vxl)
Publicerat 2023-05-22
Sista ansökningsdag 2023-06-11

Tillbaka till lediga jobb