Vårdcentralen Halland

Vi söker nu en distriktssköterska/sjuksköterska som vill bidra med sin kunskap och kompetens till vårt team. Välkommen till oss!

Om arbetet

I denna roll kommer du att få arbeta med många varierande arbetsuppgifter utifrån patienternas vårdbehov. Det innebär såväl mottagningsarbete som rådgivning. Vi arbetar i TeleQ och vi ger rådgivning via telefon och chatt.

Vi har mottagningar för diabetes, astma/KOL och BVC. Vi är också en av asylnoderna i Falkenbergs kommun. Till hösten kommer vi att starta upp en äldremottagning.

Om arbetsplatsen

Ullareds vårdcentral är en trivsam vårdcentral med cirka 4 600 listade patienter, arbetsplatsen ligger i Falkenbergs inland och är lätt att nå via allmänna kommunikationer och med bil. Vi har också en filial för distriktssköterskemottagning som ligger i Ätran, ca 15 km från Ullared.

Vi erbjuder en välfungerande vård och har förutom läkarmottagning en stabil tvärprofessionell vård med distriktssköterskor, BVC, sjukgymnastik, arbetsterapeut, psykolog/kurator och labb.

Viktigt för oss är att vården sker på rätt vårdnivå med patienten i fokus och respekt för individen. Vår stabila personalgrupp är ett gott gäng som tar väl hand om varandra och våra patienter. Vi lägger stort fokus på samarbete mellan professionerna och vi är vana vid att samarbeta i team. Vi erbjuder även bra utbildningsmöjligheter.
 

Om dig

Vi söker dig som är utbildad distriktssköterska/sjuksköterska.

Du är en serviceinriktad och lösningsorienterad person med ett gott bemötande. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att arbeta i team. Likaså har du förmåga att arbeta självständigt. Förmåga att vara flexibel i arbetet bedöms också vara en viktig egenskap. Vi ser även att du har engagemang och vilja att aktivt bidra i utvecklingen av vår verksamhet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi läser inkomna ansökningar och kallar löpande till intervju under ansökningstiden.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80% Region Halland erbjuder dig heltid. Utökning av arbetstiden kan komma att erbjudas vid någon annan arbetsplats
Ort Ullared
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/655
Kontakt
  • Pia Fredriksson, Verksamhetschef , 0768-087219
Facklig företrädare
  • Anna De Pedis, Vårdförbundet, 035-134504
Publicerat 2023-05-26
Sista ansökningsdag 2023-06-11

Tillbaka till lediga jobb