Närsjukvården Halland

Är du en fysioterapeut som har lätt för att ta initiativ och tycker om att samarbeta i grupp? Vi söker dig som vill bli en del av vårt engagerade och kompetenta team!

Arbetsuppgifter

Som fysioterapeut hos oss kommer du självständigt göra funktionsbedömningar, utföra behandlingar, planera och samordna fysioterapeutiska insatser. Du kommer ge konsultation och hålla i gruppverksamhet. I dina arbetsuppgifter ingår även att göra en första bedömning vad gäller patienter med besvär från rörelse-stödjeorganen.

Ditt arbete sker i nära samarbete med andra professioner. På vårdcentralens rehabenhet arbetar tre sjukgymnaster/fysioterapeuter, två arbetsterapeuter och två kuratorer. Vi har ändamålsenliga lokaler och en mindre bassäng.

Om arbetsplatsen

På vårdcentralen Veddige möter du professionella och engagerade medarbetare som tar väl hand om varandra och våra patienter. Hos oss blir du en del av ett mycket kompetent team som med stort engagemang driver vårdcentralens utveckling framåt. Vi välkomnar nya kollegor som tillför nya idéer!

Vår vårdcentral består av läkar- och distriktssköterskemottagning, provtagning, sjukgymnastik, arbetsterapi, psykolog, kurator, BVC, specialistmottagningar för astma/KOL, neurorehab, diabetes och rökavvänjning. Det är viktigt för oss att vården sker på rätt vårdnivå med patienten i fokus, respekt för individen och ett bra samarbete mellan professionerna. Vår vårdcentral har även en filial i Bua.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg. fysioterapeut/sjukgymnast. Det är meriterande om du har yrkeserfarenhet från primärvård samt utbildning inom relevanta områden för primärvård. Körkort B önskvärt.

Som person är du van vid att arbeta både självständigt och i team. Du är engagerad, drivande och är flexibel i ditt förhållningssätt. Du är ansvarstagande och bidrar med gott humör på din arbetsplats. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Varmt välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval och intervjuer. Detta innebär att du kan komma att bli kallad på intervju innan sista ansökningsdag. 

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Veddige
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/642
Kontakt
  • Valentina Trpezanovska, 035-134800
Facklig företrädare
  • Anna Franzén, SACO, 0300-569259
Publicerat 2023-05-08
Sista ansökningsdag 2023-05-28

Tillbaka till lediga jobb