Röntgen Halland

Röntgen Halland är i ett expansivt utvecklingsskede och har en förnyad och modern maskinpark, där har vi precis fått en tredje CT installerad och söker därför röntgensjuksköterskor! Kom till oss och utvecklas, så bygger vi framtidens diagnostik tillsammans!

Om arbetet och oss

Som en viktig del av vårt team kommer du att ha en central roll i att tillhandahålla högkvalitativ vård och diagnostik till våra patienter. Du kommer att arbeta i en dynamisk och stimulerande miljö där ingen dag är den andra lik.

Arbetsplatsen kännetecknas av gott kamratskap och ett nära samarbete med flertalet yrkesgrupper. Vi söker dig som är intresserad av att delta i arbetet på en framåt, modern och expanderande avdelning. Här finns magnetkamera, CT, genomlysning, skelett, mammografi, nuklearmedicin och ultraljud. Mammografi och nuklearmedicin ingår ej i denna tjänst.

Vi är stolta över att arbeta roterande på flertalet av våra maskiner där detta är en möjlighet för dig att få ökad men även bibehållen kompetens inom samtliga modaliteter. Vi ställer inga krav på att du ska arbeta roterande med ser det som en stark fördel. Vi har ett uppskattat jourschema som tillåter dig att få den återhämtning som krävs.

Här hos oss får du drivna, engagerade och kompetenta kollegor. Då vi är ett akutsjukhus kommer du få vara med och se en stor variation av patienter.

Kvalifikationer

Du är legitimerad röntgensjuksköterska, alternativt snart klar med dina studier.

För att trivas hos oss ser vi att du värnar om ett gott samarbete på kliniken, du levererar vård av hög kvalitet och är trygg i dig själv. Du trivs i rutinarbeten och stärks av kvalitetssäkrande arbete.

Teamarbete och ett flexibelt förhållningssätt är självklara egenskaper för oss. Du är en person som värnar om öppna dialoger, delaktighet och att utveckla verksamheten tillsammans. Goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift är ett krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Övrigt:

Personalbostäder för uthyrning kan, under en begränsad period, erbjudas nya medarbetare som tar anställning i Region Halland.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/639
Kontakt
  • Annika Boberg, Avdelningschef, 0790-652574
Facklig företrädare
  • Gabor Barabas, Vårdförbundet, 035-131301
Publicerat 2023-05-08
Sista ansökningsdag 2023-05-28

Tillbaka till lediga jobb