Hallands Sjukhus

Efter en omorganisation på kliniknivå vill vi nu stärka vårt team med nya sjuksköterskor.
Vill du vara en del i att utveckla den framtida sjukvården? Då passar du perfekt hos oss!
Vi erbjuder dig ett spännande uppdrag där du kommer att ha en viktig roll i såväl det dagliga arbetet som i vårt framtida utvecklingsarbete.

Om tjänsten och oss

Du kommer att arbeta i ett tvärprofessionellt team där läkare, sjuksköterska, undersköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut, logoped, kurator, neuropsykolog alla arbetar utifrån att patienten är i centrum.

Arbetsuppgifterna är omväxlande, både omvårdnadsmässigt och medicinskt och handlar till stor del om omvårdnad av patienter med akuta sjukdomstillstånd som drabbar hjärnan, nervsystemet eller njurarna. Avdelning 52 är en strokeenhet och erbjuder därmed Strokekompetensutbildning till alla.

På avdelningen har vi Utvecklingssjuksköterskor, det är ett par vana sjuksköterskor med uppdrag att utveckla kompetens och arbetssätt.

Så här beskriver Zara, sjuksköterska, varför hon tycker arbetet på avdelningen är roligt:

Sen jag började här har jag fått breddad kompetens inom tre fantastiskt roliga och utmanande områden, detta med hjälp av kunniga och hjälpsamma kollegor. Vi är ett stort team kring patienten som dagligen träffas och stämmer av för att utforma den bästa vården. Den ena dagen är inte den andra lik vilket är både stimulerande, motiverande och utmanande för min utveckling.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av arbete som sjuksköterska, men om du är oerfaren och känner att vi är en arbetsplats som passar dig – så kommer vi att skola dig till att bli en riktigt bra sjuksköterska. Du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift.

Då du i rollen som legitimerad sjuksköterska hos oss kommer att arbeta tillsammans med dina kollegor i ett större team värdesätter vi att du har en god samarbetsförmåga, ett professionellt och ödmjukt förhållningssätt samt att du bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat. Vi strävar efter att ha rätt person på rätt plats och lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Våra erbjudanden

Förmåner
För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Basår
Hallands sjukhus erbjuder dig som nyutexaminerad sjuksköterska med högst sex månaders erfarenhet ett basår under ditt första år på sjukhuset.

Under året får du bland annat:

  • Kompetensutveckling inom ditt yrkesområde.
  • Handledning där du i grupp reflekterar över din yrkesroll.
  • Erfarenhetsutbyte med andra i samma situation.
  • Möjligheten att göra studiebesök på andra enheter.

Du kommer att få ta del av utbildningstillfällen som är anpassade efter ditt uppdrag som sjuksköterska, Hallands sjukhus i stort och hur du som medarbetare kan utvecklas med oss. Utbildningarna bygger på de sex grunduppdragen för en sjuksköterska och berör ämnen som patientsäkerhet, teamarbete och balans i arbetslivet.

Du kan läsa mer om basåret på Hallands sjukhus här

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/636
Kontakt
  • Nathalie Glan Hultefors, Avdelningschef, 035-134616
Facklig företrädare
  • Olof Nilsfelt, Vårdförbundet, 035-131161
Publicerat 2023-05-09
Sista ansökningsdag 2023-05-30

Tillbaka till lediga jobb