Psykiatrin Halland har sommarjobbet för dig!

Vi söker entusiastiska ungdomar som vill göra skillnad i sommar! På psykiatrin behöver vi hjälp med att aktivera och glädja våra patienter. Som sommarjobbare kommer du att ha möjlighet att ge våra patienter en positiv upplevelse och samtidigt skaffa värdefull erfarenhet för din egen utveckling.

Det här innebär sommarjobbet

Ett sommarjobb inom vården innebär att du gör en positiv skillnad för människor i behov av vård och omsorg. Arbetsuppgifterna är varierande och du träffar många människor med olika behov. 

Vi söker nu dig som är engagerad och brinner för att främja en hälsosam livsstil genom fysisk aktivitet. En viktig roll i detta sommarjobb handlar om att motivera och engagera våra patienter till fysiska aktiviteter som du håller i. Som aktivitetsansvarig kommer du att planera och genomföra olika träningsaktiviteter, och du kommer att vara en positiv och uppmuntrande förebild för patienterna. Det kan handla om exempelvis enklare träningspass, yoga eller promenader. 

Utöver aktivering för patienter kommer du även att få utföra enklare arbetsuppgifter som exempelvis:

  • Förbereda frukost, lunch och fika
  • Vistas med patienter i de allmänna utrymmena, samtala och socialisera sig med dem. 
  • Plocka upp och sortera tvätt 
  • Plocka upp i förråd 
  • Renbäddning i patientrum 

Du kommer naturligtvis att få en god handledning av våra erfarna sjuksköterskor och skötare.

Om psykiatriska kliniken i Halmstad

Vuxenpsykiatrisk heldygnsvård innebär att patienterna tillfälligt är inlagda på avdelningarna. I Halmstad har vi tre avdelningar för heldygnsvård. Här kan du läsa mer om vad psykiatrisk specialistvård innebär.

Psykiatrin Halland - Region Halland 

Om dig

Vi söker en person som är entusiastisk och engagerad i hälsa och träning samtidigt som du är intresserad av att få en inblick i vården. Du har ett stort intresse av fysisk aktivitet och vi ser gärna att du har erfarenhet av att hålla träningspass för andra, du kanske har lett gympapass eller så har du kanske erfarenhet av att vara fotbollstränare eller något liknande.

Du är ansvarsfull, noggrann och har ett genuint intresse för att hjälpa människor. Vi ser också att du är lyhörd och empatisk. Tidigare erfarenhet inom vården är inget krav, men det är viktigt att du har ett positivt förhållningssätt och är öppen för att lära dig nya saker. 

Du är en social och kommunikativ person som har lätt för att prata med människor och möta dem på deras villkor. Du vågar ta för dig och du är bra på att engagera och uppmuntra andra. 

Om du är intresserad av att arbeta med hälsa och träning kan vi erbjuda ett spännande och meningsfullt arbete i en miljö där du kan utveckla dina färdigheter och lära dig nya saker samtidigt som du gör en insats för andra. 

Välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad V. 25 - 32
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/461
Kontakt
  • Sebastian Lindén, Avdelningschef, 035-131787
  • Marcus Grimmefors Blomdahl, Avdelningschef , 035-131706
  • Stefan Larsson, Avdelningschef, 035-131711
Facklig företrädare
  • Charlotte Karlsson, Kommunal, 070-2750664
Publicerat 2023-05-04
Sista ansökningsdag 2023-05-31

Tillbaka till lediga jobb