Vårdcentralen Halland

Region Hallands vision är att bli den bästa livsplatsen och vi vet att våra medarbetare är nyckeln till våra goda resultat i många nationella mätningar. Vi är ständigt på jakt efter nya stjärnor och vi hoppas att just du, med din kunskap och kompetens, kan hjälpa oss att fortsätta nå vår vision! 

Under sommaren 2023 behöver vi förstärkning av undersköterskor till våra vårdcentraler i Falkenberg, Hylte, Slöinge, Ullared och Vessigebro. Vi är alla etablerade enheter och trivsamma arbetsplatser. 

Vi söker även undersköterskor till Palliativa allmänna vårdavdelningen i Falkenberg. Här finns sex vårdplatser för patienter i livets slutskede och två platser för avlastning. 

Viktigt för oss är att vården sker på rätt vårdnivå med patienten i fokus, respekt för individen och ett bra samarbete mellan professionerna. Vi arbetar med fokus på att varje patientmöte är unikt och ska bli det bästa. Vi tycker det är roligt att lära känna nya kollegor som tillför vår verksamhet nya idéer så att vi kan utveckla verksamheten till att bli ännu bättre!

Som semestervikarie hos oss finns stora möjligheter att även arbeta extra efter sommaren.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter för undersköterska på vårdcentral, såsom provtagning, assistera läkare vid undersökningar, blodtrycksmätning, EKG, tidsbokning, hantera 1177, förrådshantering och beställningar. Även arbete i reception och administrativa arbetsuppgifter kan ingå. Att arbeta som undersköterska på våra vårdcentraler innebär en spännande variation av arbetsuppgifter där du har möjlighet att påverka din egen arbetssituation.

Arbetet som undersköterska vid Palliativa allmänna vårdavdelningen innebär vård av patienter i ett palliativt skede samt stödjande samtal med vårdtagare och närstående. Vi arbetar i team sjuksköterska - undersköterska tillsammans med läkare och kuratorer.

Tjänstgöringsgrad kan vara heltid, deltid, timanställning, månadsanställning och anställning om max tre månader.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Som person är du är initiativrik och flexibel, har lätt för att samarbeta och har en utpräglad servicekänsla. Du vill vara en viktig del av teamet på mottagningen, där de olika arbetsgrupperna arbetar nära varandra. Vi ser gärna sökande med erfarenhet av mottagningsarbete. Du har goda kunskaper i svenska, både vad gäller tal och skrift. Kunskaper i engelska och andra språk är önskvärt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse. Tidsbegränsad anställning sommaren 2023
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 6
Sysselsättningsgrad Heltid/deltid
Ort Falkenberg, Hylte, Slöinge, Ullared, Vessigebro
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/203
Kontakt
  • HR-specialist rekrytering, 073-3875503
Facklig företrädare
  • Facklig företrädare nås via växeln, 0340-481000
Publicerat 2023-02-09
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Tillbaka till lediga jobb