Hallands sjukhus

Om arbetet

Smärtmottagningen är ett tvärprofessionellt multimodalt team på specialistvårdsnivå. Teamet består av arbetsterapeut, fysioterapeut, kurator, läkare, psykolog, psykoterapeut och sjuksköterska.

Vi erbjuder konsultation för patientansvariga läkare inom närsjukvård och specialistsjukvård och tidsbegränsade behandlingar för patienter med komplex smärtproblematik, både akut och långvarig. Vi har dessutom rehabiliteringsinsatser på individ eller gruppnivå. I uppdraget ingår även att öka kompetensen inom smärtbehandling i Region Halland. Som läkare på vår mottagning arbetar du inom både behandlings- och i rehabiliteringsdelen.  

Smärtmottagningen befinner sig i en spännande utvecklingsprocess utifrån ett utökat uppdrag.

Vi söker nu ytterligare en specialistläkare in i vårt gäng som i dag består av 6 läkare på deltid. Om du inte redan är smärtläkare så önskar vi att alla våra läkare ska utbilda sig inom tilläggsspecialiteten Smärtlindring för att gruppen ska kunna hjälpas åt och gemensamt ha en hög kompetens.

Specialist inom smärtlindring finns tillgänglig på enheten för att ge handledning i ST-block smärta.

Som läkare blir du en viktig del i att utveckla verksamheten ihop med övriga teamet. Tillsammans bygger vi en verksamhet och en arbetsmiljö där varje medarbetare är en viktig och uppskattad del i helheten. Du är själv med och påverkar resultatet.

Tjänsten är på heltid, men möjlighet till deltidstjänst finns. Arbetstiden är förlagd dagtid/vardagar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad specialistläkare inom smärtlindring eller specialist inom annat lämpligt område utifrån tjänsten. Att du är intresserad av att utbilda dig inom tilläggsspecialiteten Smärtlindring, om du inte redan har den.

Det är viktigt att du är trygg i din roll som läkare, men också i ditt ledarskap. Vi vill att du värderar det kollegiala samarbetet högt, eftersom vi på avdelningen ska arbeta tätt ihop för att hitta arbetssätt som passar just oss. För att vi ska vara ett välfungerande och flexibelt team krävs engagemang och samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval, vilket innebär att du kan komma att bli kallad på intervju innan sista ansökningsdag.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% eller enligt överenskommelse.
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/566
Kontakt
  • Liselotte Almér, Avdelningschef, 072-5511870
Facklig företrädare
  • Dan Ribom, Hallands läkarförening, 035-134123
Publicerat 2024-05-17
Sista ansökningsdag 2024-06-09

Tillbaka till lediga jobb