Psykiatrin Halland, BUP Heldygnsvård

Om arbetsplatsen

Barn- och ungdomspsykiatriska heldygnsvården i Halmstad är Hallands vårdavdelning för unga patienter mellan 0 och 18 år med psykisk ohälsa. Vi erbjuder dig ett arbete i en organisation med patienten i fokus, som präglas av vetenskap, beprövad erfarenhet, öppenhet och samverkan. I vår verksamhet ser man till hela människan och vi arbetar för att ständigt förbättra och utveckla den psykiatriska omvårdnaden. Avdelningen har deltagit i ett nationellt förbättringsarbete sju år i rad och därav är den förbättringsmetodik som används ett väletablerat arbetssätt. Avdelningen satsar på kontinuerlig utbildning av all personal för att dels säkra god och säker vård men också bibehålla en stimulerande arbetsmiljö.

Visionen för Avdelning 25 är att all personal ska känna sig delaktig i att kunna förändra och förbättra sin arbetsmiljö samt utveckla verksamheten. De hinder som kan uppstå i en verksamhet avslöjar endast att det finns förbättringsmöjligheter, något vi gör tillsammans. Som ett resultat är vi en levande avdelning som hela tiden strävar efter god arbetsmiljö och att vi ger patienten och dess närstående den bästa slutenvården.  

Om arbetet

Som medicinsk sekreterare och digital samordnare på Bup Avdelning 25 har du spännande och ansvarsfulla uppgifter. Arbetet är roligt och omväxlande, ingen dag är den andra lik. Du kommer dels att arbeta med sedvanliga uppgifter såsom journaldokumentation, remisshantering och besöksregistrering, dels med arbetsuppgifter som rör psykiatrisk tvångsvård där kontakt med domstolar och kunskap om tvångsvårdslagar ingår. Ingen förkunskap krävs dock, introduktion kring tvångsvård sker internt. Du har i och med rollen som digital samordnare också en stödjande funktion, där det ingår att förenkla, förbättra, effektivisera och utveckla digitala processer i samarbete med medarbetare och avdelningschef samt förvaltningens övriga digitala samordnare och digitala utvecklare. Bland annat är du arbetsplatsen kontaktperson i frågor om IT och digitalisering.

Sekreteraren/digitala samordnaren på avdelningen har ett nära samarbete med läkare och annan vårdpersonal där de olika yrkesgruppernas kunskap värderas högt gentemot varandra.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare, alternativt har vårddokumentationsutbildning. Som sekreterare hos oss är din administrativa noggrannhet avgörande för att det löpande arbetet ska fungera bra. Du visar ett gott bemötande och hög serviceanda både i medarbetarskap och i kontakt med vårdgrannar.

Du är en person som tycker om att ge god service och har en förmåga att planera och prioritera samt vara flexibel i det dagliga arbetet då du vid tillfällen kan behöva ha “många bollar i luften”. Du förväntas stötta i arbetsplatsen IT-system, tjänster och utrustning. Du behöver ha arbetat i MS365, och tidigare erfarenhet av system som 1177, HAK, Agresso och Atlas är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Övrigt

Inför eventuell anställning görs alltid kontroll i belastnings- och misstankeregistret.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/553
Kontakt
  • Jennie Kihlman, avdelningschef, 0725-120928
Facklig företrädare
  • Charlotta Andersson, Vision, 0724-566551
Publicerat 2024-05-20
Sista ansökningsdag 2024-06-09

Tillbaka till lediga jobb