Hallands Sjukhus, Medicinavdelning 41

Vi söker nu en ny kollega som vill driva hjärtsjukvården vidare tillsammans med oss!

Om arbetet

Hos oss finner du en härlig avdelning där vi jobbar med och för de personer som behöver vår hjälp. Att arbeta hos oss innebär ett varierande arbete i tätt samarbete med dina kollegor. Hos oss är det av vikt att vi gör jobbet tillsammans och att du aldrig skall känna dig ensam.

Sektionen Kardiologi som avdelning 41 tillhör är en sektion med många olika interna processer som ger variation i arbetet och ger dig som medarbetare utveckling inom området. Vi har slutenvård, öppenvård och dagvård och vi driver allt detta tillsammans.

Vårt uppdrag är att ge vård till alla patienter som är i behov av hjärtsjukvård men vi tillhör medicinkliniken och uppdraget är därmed även att ge vård till de som behöver inom andra sektioner inom Medicinkliniken.

Personerna som behöver vår hjälp kan vara i behov av medicinska eller kirurgiska åtgärder och vår medelvårdtid är cirka 3 dagar. På 4 av våra 26 vårdplatser har vi Hjärtintensiven, HIA. På HIA vårdas patienter för Akuta koronara syndrom såsom hjärtinfarkt, hjärtsvikt och rytmrubbningar. Medelvårdtiden på HIA är cirka 2 dagar. Som sjuksköterska på avdelning 41 arbetar du i tvärprofessionella team, där varje yrkeskategori bidrar med sin specifika kunskap. Du, tillsammans med andra sjuksköterskor och undersköterskor, ansvarar för 6 patienter. Vi har ett strukturerat arbetssätt och strävar mot gemensamma mål.

Omtanke om varandra och de personer som vårdas hos oss, lägger grunden för en avdelning där vi trivs. Som medarbetare hos oss blir du en del av vårt team, där du erbjuds ett utvecklande, spännande och självständigt arbete. Vi erbjuds du kontinuerlig kompetensutveckling inom arbetsområdet.  

Vill du vara med och utveckla hjärtsjukvården genom att bidra med ditt engagemang för att göra vården ännu bättre? Då vill vi gärna att du söker dig till oss.     

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med tidigare erfarenhet av arbete inom intern medicin och hjärtsjukvård. För att trivas hos oss är det viktigt med god samarbetsförmåga och att du tar ansvar för verksamhetens fortlöpande utveckling. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.  

Varmt välkommen med din ansökan!
Urval och intervjuer kommer eventuellt att påbörjas under ansökningstiden, så vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt. 

Våra erbjudanden

Förmåner
För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Basår
Hallands sjukhus erbjuder dig som nyutexaminerad sjuksköterska med högst sex månaders erfarenhet ett basår under ditt första år på sjukhuset.

Under året får du bland annat:

  • Kompetensutveckling inom ditt yrkesområde.
  • Handledning där du i grupp reflekterar över din yrkesroll.
  •  Erfarenhetsutbyte med andra nyexaminerade sjuksköterskor. 
  • Möjligheten att göra studiebesök på andra enheter.

Du kommer att få ta del av utbildningstillfällen som är anpassade efter ditt uppdrag som sjuksköterska, Hallands sjukhus i stort och hur du som medarbetare kan utvecklas med oss. Utbildningarna bygger på de sex grunduppdragen för en sjuksköterska och berör ämnen som patientsäkerhet, teamarbete och balans i arbetslivet.

Här kan du läsa mer om Region Hallands basår.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 75 - 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1141
Kontakt
  • Mia Birgersson Johnander, Avdelningschef , 035-134284
  • Ulrika Nyström, Avdelningschef, 035-131667
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 035-131041
Publicerat 2023-09-22
Sista ansökningsdag 2023-10-15

Tillbaka till lediga jobb