Måltidsservice Halland

Är du en engagerad person som är intresserad av service och mat? Drivs du av ordning och reda samt goda relationer? Har du också erfarenhet av arbete inom café, då är det dig vi söker! 

Arbetsuppgifter

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är arbete i kassa, påfyllning av artiklar samt övrigt förekommande arbete i lunchrestaurang och café.  Då verksamheten är ny kommer det finnas stora möjligheter att påverka utbud och sortiment m.m.

Du arbetar 37 timmar i snitt, dagtid på ett 5-veckorsschema. Detta innebär helgarbete 2 av 5 helger.

Om arbetsplatsen

Måltidsservice Halmstad producerar och levererar måltider till 270 patienter samt 350 personal och besökare på Hallands sjukhus Halmstad. Därutöver produceras mat till catering och café-verksamhet. Vi är cirka 30 anställda fördelat på flera olika professioner. Vår mission är att vi tillsammans lagar måltider från grunden med kompetens, stolthet och omtanke.
 
Från den 1 januari 2024 tar Måltidsservice över Café och butik vid huvudentrén till Halmstad sjukhus.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av att arbeta inom café-/ och eller restaurangbranschen. Du arbetar proaktivt med service, försäljning, medarbetar- och gästnöjdhet. Meriterande är om du har genomgått utbildningar inom egenkontroll och HACCP. Vidare förutsätter vi att du har mycket god datorvana. Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift är ett krav.

Vi söker dig som är positiv och serviceinriktad. Du är intresserad av mat och service samt har viljan att ta ansvar och visa ett stort engagemang. Du förväntas vara initiativrik och kostnadsmedveten. Vidare har du känsla för detaljer och förmåga att samarbeta med arbetskollegor på ett konstruktivt sätt. Du är en god lyssnare och du är tydlig i din kommunikation. Som köksbiträde i café har du förmågan att sätta kunden i fokus samt företräda verksamheten utåt. Du tycker att service och värdskap är bland det roligaste som finns. Du sporras av ett högt tempo och höga krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen att skicka in din ansökan!
Vi tillämpar löpande urval och intervjuer, så skicka in din ansökan så fort som möjligt.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete.
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1136
Kontakt
  • Jenny Svensson, Avdelningschef, 0721-439139
Facklig företrädare
  • Matilda Persson, Kommunal, 035-131951
Publicerat 2023-09-22
Sista ansökningsdag 2023-10-15

Tillbaka till lediga jobb