Hallands sjukhus, Halmstad

Här hos oss erbjuder vi dig en dynamisk och omväxlande miljö på en klinik där det dagliga arbetet formas av kompetens, engagemang, delaktighet och trevligt bemötande. Låter det intressant för dig? Nu söker vi två nya sjuksköterskor!

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på infektionskliniken arbetar du med omhändertagande av patienter med akuta sjukdomstillstånd, omvårdnad mm. Hos oss präglas arbetsklimatet av att vi hjälper varandra över gränserna mellan vårdlagen och vi lägger stor vikt vid god planering och tydliga rutiner. 

Om arbetsplatsen

Infektionskliniken står för den specialiserade infektionssjukvården i Halland och är belägen på Hallands sjukhus Halmstad. Vi är en mindre klinik som består av en vårdavdelning och en specialistmottagning. Kliniken är en väl fungerande verksamhet med engagerade medarbetare. Det finns en stark tillhörighetskänsla och en tydlig ambition i att alltid göra det bästa för patienten.

Vårdavdelningen har 20 vårdplatser för patienter med svårare infektionstillstånd eller smittsamma sjukdomar som kräver isoleringsvård.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med intresse av att arbeta inom infektionssjukvård.

Som person är du flexibel, noggrann och strukturerad. Du har god förmåga att ta eget ansvar och att arbeta i team. Du är tydlig i din kommunikation och har ett ödmjukt och professionellt förhållningssätt till både patienter, anhöriga och kollegor. Som medarbetare bidrar du till god arbetsmiljö och ser utveckling och förbättringsarbete som en naturlig del i vardagen. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen har vi valt att tillämpa löpande urval, vilket innebär att du kan komma att bli kallad på intervju innan sista ansökningsdag. 

Vårt erbjudande

Förmåner

För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Basår

Som nyutbildad sjuksköterska eller om du har högst sex månaders erfarenhet, börjar din anställning hos oss med ett basår. Det innebär att du får extra stöd under ditt första år som sjuksköterska och en trygg och bred introduktion till yrket genom:

  • Kompetensutveckling inom ditt yrkesområde
  • Handledning där du i grupp reflekterar över din yrkesroll och situationer som kan uppstå i ditt arbete
  • Erfarenhetsutbyte med andra i samma situation
  • Möjlighet att under två dagar hospitera på en annan enhet

Du kan läsa mer om basåret på Hallands sjukhus här.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 80-100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1127
Kontakt
  • Carina Glans, Avdelningschef, 035-136589
Facklig företrädare
  • Malin Ruthström, Vårdförbundet, 035-131000(vxl)
Publicerat 2023-09-20
Sista ansökningsdag 2023-10-11

Tillbaka till lediga jobb