Hallands sjukhus, Halmstad

Vill du ha ett utvecklande arbete där du arbetar i nära samarbete med andra professioner?

Som medicinsk sekreterare gör du skillnad för andra människor varje dag. Här finns utmanande arbetsuppgifter och du har stora möjligheter att utvecklas i ditt yrke och som person.

Arbetsuppgifter

Som SVF-koordinator (standardiserat vårdförlopp) är ditt uppdrag att vara ett administrativt stöd som ska underlätta för sjukvården att hålla uppsatta ledtider för att minska onödig väntan och ovisshet för patienten. Som koordinator har man ett nära samarbete med teamets olika professioner.

Du arbetar cirka 40% av din tjänst som SVF-koordinator och resterande tid ingår du i sekretariatet på urologikliniken. 

Du kommer att få ett varierande arbete som är roligt och intressant, med omväxlande och ansvarsfulla arbetsuppgifter och du får möjlighet att utvecklas i din roll som medicinsk sekreterare.

Hos oss arbetar du dagtid, måndag – fredag. Vi kan erbjuda dig en hybrid arbetsplats där vi erbjuder flexibilitet med möjlighet att kombinera arbete ute i verksamheten med distansarbete i viss mån.

Vi söker SVF-koordinator både till Halmstad och Varberg. 

Om arbetsplatsen

Vårdadministrativa enheten, område 3 Hallands sjukhus, är ett eget verksamhetsområde. Vi har uppdraget att ge administrativt stöd och service till våra kliniker som är: kirurgikliniken, operations- och intensivvårdsklinikerna, ortopedikliniken, urologikliniken samt kliniken för onkologi- och palliativmedicinkliniken. Här arbetar cirka 80 medarbetare och vår sammanhållna organisation för medicinska sekreterare möjliggör ett flexibelt arbetssätt där våra fokusområden är journaldokumentation, diagnosklassificering, uppföljning och IT-stöd.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Om dig

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare. Du uppskattar variation, är ansvarstagande och är positivt inställd till förändrings- och utvecklingsarbete.

Du har goda kunskaper i det svenska språket samt medicinsk terminologi. Du har god förmåga att uttrycka dig såväl skriftligt som muntligt. Du har god datorvana och har fallenhet för att kunna hantera många arbetsuppgifter samtidigt. Du har även förmåga att planera och prioritera i det dagliga arbetet.

Vi har ett roterande arbetssätt, vilket förutsätter att du är flexibel, kan arbeta både självständigt och i team och har god samarbetsförmåga. Som person är du utpräglat serviceinriktad, lyhörd, noggrann, stabil samt bidrar till en god stämning i teamet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad och Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1126
Kontakt
  • Linda Nätblom Ljungberg, Avdelningschef, 073-8502529
Facklig företrädare
  • Slavica Olander, Vision, 035-134752
Publicerat 2023-10-11
Sista ansökningsdag 2023-10-31

Tillbaka till lediga jobb