Vårdcentralen Halland

Vill du arbeta på en arbetsplats med god stämning och närhet till flera professioner? Nu söker vi dig som vill vara med på vår resa för att främja en god patientupplevelse. Varmt välkommen till oss!

Arbetsuppgifter

Som läkare hos oss kommer du mötas av ett gott gäng som är vana vid att arbeta i team. Vi lägger stort fokus på samarbete och försöker ständigt vara nytänkande i det vi företar oss. Vi tar väl hand om varandra och vi tycker också det är roligt att lära känna nya kollegor som tillför vår verksamhet nya idéer. 

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av sedvanliga arbetsuppgifter för din profession som specialistläkare inom allmänmedicin alternativt legitimerad underläkare. I uppdraget ingår även arbete med BVC, handledning av studenter och AT/ST-läkare samt viss tjänstgöring på gemensam kvälls- och helgmottagning. Vi har även äldrevård och ansvar för särskilda boenden.

För specialistläkare allmänmedicin erbjuder vi tillsvidareanställning. För legitimerad underläkare gäller tidsbegränsad anställning i form av vikariat.

Om arbetsplatsen

På vårdcentralen Veddige möter du professionella och engagerade medarbetare som tar väl hand om varandra och våra patienter. Hos oss blir du en del av ett mycket kompetent team som med stort engagemang driver vårdcentralens utveckling framåt. 

Vår vårdcentral består av läkar- och distriktssköterskemottagning, provtagning, sjukgymnastik, arbetsterapi, kurator, BVC, specialistmottagningar för astma/KOL, diabetes, rökavvänjning och riskbruk. Vår vårdcentral har även en filial i Bua.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad specialistläkare inom allmänmedicin, alternativt legitimerad läkare med erfarenhet av vårdcentralsarbete. Goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift samt god datorvana förutsätts.

Du kommer att arbeta med god variation av arbetsuppgifter, allt utifrån patienternas vårdbehov. Det innebär dels mottagningsarbete, kontakt via telefon, men även via chatt24. 

Som person är du prestigelös, kommunikativ och uppskattar teamarbete. Du har också en vilja och engagemang att utveckla och förändra till en ännu bättre hälso- och sjukvård.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%. Specialistläkare - tillsvidareanställning, leg. läkare - vikariat 6 mån
Ort Veddige
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1111
Kontakt
  • Valentina Trpezanovska, Verksamhetschef, 070-5782130
Facklig företrädare
  • Isabell Österås Inghardt, Hallands läkarförening, 0340-482062
Publicerat 2023-09-20
Sista ansökningsdag 2023-10-18

Tillbaka till lediga jobb