Hallands sjukhus, Halmstad

Är du utbildad dietist och intresserad av att arbeta inom närsjukvård? Vi söker nu en dietist till vår rehabiliteringsklinik i Halmstad!

Arbetsuppgifter

Dietistmottagningen är en mottagning som har hand om patienter inom både närsjukvård och specialistvård. Tjänsten kommer framför allt att innebära arbete inom närsjukvårdens uppdrag. Det innebär behandling av patienter med exempelvis obesitas, IBS, celiaki och malnutrition. Uppdraget kommer främst att rikta sig till vuxna patienter i primärvården. Vi sitter på sjukhuset tillsammans med våra kollegor och patienterna kommer till vår mottagning eller så jobbar vi med distansbesök för de patienter där det fungerar bättre.

Uppdraget i närsjukvården kan innebära nutritionsbehandling enskilt och i grupp samt nutritionsutbildning till personal. Vi har också startat upp gruppbehandling vid obesitas. Vi arbetar tillsammans med dietistkollegorna i Kungsbacka och Varberg med att utveckla strukturer kring våra behandlingar med syfte att främja lika vård för patienten i Halland. Vi värnar om möjlighet till fortbildning och kompetensutveckling.

Om arbetsplatsen

Rehabiliteringskliniken, Hallands sjukhus, organiserar dietister, kuratorer, logopeder, psykologer, undersköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, sjuksköterskor, läkare och medicinska sekreterare. Kliniken fick ett utökat dietistuppdrag 2019. Det nya uppdraget innebär succesivt utökad dietistresurs inom både specialistsjukvård och närsjukvård(primärvård).

Dietistmottagningen ansvarar även för patienter med nutritionsproblem inom kommunal vård. Vi söker nu en dietist till vår dietistmottagning i Halmstad då en av dietisterna ska gå på föräldraledighet samtidigt som vi utökar vår verksamhet. På dietistmottagningen sitter dietister som arbetar inom specialistvården och dietister som arbetar inom närsjukvården tillsammans vilket underlättar samarbete och kompetensutbyte.

Vi dikterar alternativt jobbar med taligenkänning och får hjälp med bokningar av våra medicinska sekreterare

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad dietist, gärna med några års klinisk erfarenhet.

I det här arbetet behöver du ha lätt för att samarbeta, vara flexibel samt självgående. Vidare är du bra på att strukturera och planera ditt arbete. Du har god förmåga att kommunicera med både patienter och personal och ser till att mottagaren förstår det budskap som du förmedlar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete.
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 15 november eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1110
Kontakt
  • Petra Sixt, Avdelningschef, 0720-847505
Facklig företrädare
  • Lovisa Lund Kirkhoff, 035-131545
Publicerat 2023-09-18
Sista ansökningsdag 2023-10-08

Tillbaka till lediga jobb