Medicinsk diagnostik Halland

Som medicinsk sekreterare hos oss gör du skillnad för andra människor varje dag. Här finns utmanande arbetsuppgifter och du har stora möjligheter att utvecklas i ditt yrke och som person. Välkommen att delta i arbetet på en framåt, modern och spännande arbetsplats!

Arbetsuppgifter

Som medicinsk sekreterare på röntgenmottagningen kommer du att arbeta i vår reception, hantera röntgenbilder och boka olika röntgenundersökningar. Att boka vissa undersökningar kräver en högre kompetens om utförande, därför arbetar vi i par. Du kommer också att registrera remisser, hantera ärenden i 1177 och Tele Q. Arbetet är mycket varierande då sekreterarna har olika placeringar vilka man roterar mellan.

Vi arbetar i datasystemet SECTRA, således väldigt lite i VAS. Våra röntgenläkare använder taligenkänning så vi skriver inte mycket, undantaget mammografiavdelningen, där vi skriver en del diktat.

Om arbetsplatsen

Röntgen i Varberg är en modern röntgenmottagning som bedriver både akut och planerad verksamhet. Här arbetar röntgenläkare, röntgensjuksköterskor, undersköterskor, systemadministratörer och medicinska sekreterare i nära samarbete och arbetsplatsen kännetecknas av ett gott kamratskap.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare alternativt har vårddokumentationsutbildning. Du är en person som har god samarbets- och initiativförmåga, är noggrann och har god förmåga att arbeta såväl självständigt som i team. Du har hög servicekänsla och har lätt för att möta människor i olika situationer och sätter patienten i fokus. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1102
Kontakt
  • Susanne Karlsson Öhlin, Avdelningschef, 0702–301602
Facklig företrädare
  • Sara Thulin-Hirverud, Vision, 0340-481056
Publicerat 2023-09-15
Sista ansökningsdag 2023-10-06

Tillbaka till lediga jobb