Röntgen Halland

Röntgenavdelningen i Kungsbacka är digitaliserad och undersökningar bedrivs med modern utrustning. Vår arbetsplats kännetecknas av ett gott kamratskap och ett nära samarbete med övriga yrkesgrupper. 

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är intresserad av att delta i arbetet på en liten framåtsträvande, modern och expanderande avdelning. Här finns Magnetkamera, CT, genomlysning, skelett, ultraljud och mammografiscreening. Arbetsuppgifterna innebär sedvanliga uppgifter som röntgensjuksköterska. Rotation på alla modaliteter efter upplärning.

Som sjuksköterska kommer du främst att arbeta med bildtagning på mammografiscreeningen. Strålskyddsutbildning anordnas internt.

Tjänsten som utlyses är ett vikariat på ett år med möjlighet till förlängning. 

Om arbetsplatsen

Vi är en mindre avdelning på ca 30 personer med nära samarbete mellan olika yrkesgrupper och med ett gott kamratskap. Avdelningen är öppen måndag till fredag, dagtid, ingen beredskap eller jourtjänstgöring.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad röntgensjuksköterska/sjuksköterska. Några års erfarenhet av arbete på röntgen och mammografi är önskvärt. Du har goda kunskaper i svenska språket, i såväl tal som skrift.

Samarbetsförmåga, servicekänsla, förmåga att ta egna initiativ, flexibilitet samt organisationsförmåga ser vi som viktiga egenskaper för att lyckas i tjänsten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval, vilket innebär att du kan komma att bli kallad på intervju innan sista ansökningsdag.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1099
Kontakt
  • Camilla Kelly, Avdelningschef, 0790-653070
Facklig företrädare
  • Yen Gunnarsson, Vårdförbundet, 035-131872
Publicerat 2023-09-18
Sista ansökningsdag 2023-10-09

Tillbaka till lediga jobb