Psykiatrin Halland

Nu välkomnar vi en sjuksköterska till ett av våra allmänteam.

Arbetsuppgifter

Arbetet på mottagningen består av psykiatrisk omvårdnad, telefonrådgivning, dokumentation, uppföljningar, strukturerade samtalskontakter, bedömningar, samordning med vårdgrannar och viss akutverksamhet. Du arbetar med individbaserad vård i team och gör självständiga psykiatriska bedömningar.

Du kommer att ingå i en sjuksköterskegrupp med hög kompetens och kommer erbjudas god introduktion och kontinuerligt stöd i ditt arbete. Du kommer att få en erfaren sjuksköterska som mentor och kommer erbjudas handledning. Handledningen sker på plats på mottagningen en gång i månaden och ger dig möjlighet att få stöd och reflektera kring ditt arbete. Som sjuksköterska inom psykiatriska öppenvården i Halmstad kommer du att arbeta i nära samarbete med de andra professionerna som arbetar på mottagningen.

Om arbetsplatsen

Öppenvården erbjuder psykiatri nära invånarna och har mottagningar i varje kommun. Vår verksamhetsinriktning Rätt vård i rätt tid! innebär ett ständigt arbete mot ökad kvalitet, kortare ledtider och bättre patientdelaktighet. Förbättringsarbete sker löpande och involverar all personal.

Vuxenpsykiatrimottagningen i Halmstad har som uppdrag att utreda och behandla specialistpsykiatriska patienter. Vuxenpsykiatrimottagningen (VPM) i Halmstad är en mottagning med cirka 70 medarbetare som arbetar i tvärprofessionella team, i samarbete med såväl heldygnsvård som närsjukvård. Mottagningen i Halmstad består av tre allmänpsykiatriska team, ett beroendeteam, ett psykosteam och ett DBT-team. Hos oss arbetar läkare, psykologer, socionomer, dietist, sjuksköterskor, skötare, sjukgymnast och rehabkoordinator, arbetsterapeuter och medicinska sekreterare. Målgruppen är personer över 18 år med bland annat svåra depressions- och ångesttillstånd, bipolärt tillstånd, personlighetssyndrom, neuropsykiatriska diagnoser, psykossjukdomar och suicidalitet. Vi är en mottagning med god sammanhållning, rimlig arbetsbelastning, bra utvecklingsmöjligheter och en förbättringsorienterad arbetsmiljö.

Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag, kl. 8-16.30.

Kvalifikationer

Vi välkomnar såväl nyutexaminerade som erfarna sjuksköterskor. Om du inte har arbetslivserfarenhet av psykiatri så ser vi gärna att du i din ansökan berättar lite om din erfarenhet och varför du är intresserad av att arbeta hos oss. Vi erbjuder en grundlig introduktion samt kompetenta och tillgängliga kollegor till din hjälp. Körkort B är önskvärt men inget krav.

Som person har du god samarbetsförmåga men även förmåga att arbeta självständigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1096
Kontakt
  • Kristian Vikström avdelningschef, 0702243535
Facklig företrädare
  • Hanna Stenberg, Vårdförbundet, 035-131654
  • Marie Claesson, Vårdförbundet, 035-131622
Publicerat 2023-09-14
Sista ansökningsdag 2023-10-01

Tillbaka till lediga jobb